IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 април

16 април 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не обсъждайте намеренията си. Нито ще получите подкрепа, нито дори разбиране. Даже има опасност да предизвикате прояви на агресия или да претърпите финансови загуби.

Телец

Старанието и трудолюбието ви днес ще бъдат забелязани и възнаградени. Непременно трябва да довършите започнатото.

Близнаци

Денят не е подходящ за начало на нови дейности. Много по-успешно ще се справите с довършването на старите задачи. Избягвайте излишните приказки и контакти, съсредоточете се върху проблемите и най-вече върху начините за преодоляването им.

Рак

Вероятно ще се срещнете със стари приятели. Моментът не е подходящ за инвестиции или скъпи покупки. След обед роднини ще ви потърсят за помощ и съдействие. Не отказвайте, това ще подейства много добре на отношенията ви.

Лъв

Въздържайте се от резки или прекалено откровени изказвания – днес може да си създадете врагове точно там, където най-малко очаквате. След обед може да ви съобщят лоши новини, свързани със семейството или финансите ви.

Дева

Не е препоръчително днес да се преуморявате или да се занимавате с дейности, които не познавате добре. Реагирайте според обстоятелствата и не взимайте прибързани решения, защото може да си създадете сериозни неприятности.

Везни

Труден ден, възможно е да ви обхване чувство за безпомощност и самота. Занимавайте се с рутинни дейности и не се опитвайте да се включите навсякъде и във всичко. Вечерта може да се срещнете или да говорите с хора, които не сте виждали много отдавна.

Скорпион

Обстоятелствата ще се променят много динамично и това ще изисква да реагирате бързо и решително. Не се ядосвайте, ако резултатите се разминат с очакванията и желанията ви – причината вероятно ще бъде грешна или непълна информация.

Стрелец

Ще имате възможност да реализирате оригинални идеи или да демонстрирате екстравагантните черти на характера си. Днес ще преживеете необикновени чувства, ще ви връхлетят нестандартни мисли, но трябва да се изолирате от чуждо влияние.

Козирог

Ще ви потърсят за помощ и е добре да се отзовете, дори това да наруши първоначалните ви планове. Изолирайте се от семейните и лични неприятности, разпределете времето си правилно и не се оставяйте на лошото настроение и песимизмът да ви победят.

Водолей

Всички дейности днес ще са лесни и успешни. Вероятно ще намерите нови източници на приходи или възможности за професионална и творческа реализация. След обед ще ви изпълни ефирно и романтично настроение.

Риби

Успешен ден, днес ще реализирате свои стари мечти и желания. Пътуване на близка дестинация ще завърши според очакванията. След обед може да преживеете някои стресови ситуации, но ще се справите, ако не търсите чужда помощ или съвет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари