IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 април

18 април 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Убедителни сте и в състояние да доведете до успешен край всякакви делови преговори. Не давайте щедри обещания и не отстъпвайте пред затрудненията. Разходите ви ще са повече от предполагаемото.

Телец

Случките ще са противоречиви. На моменти ще е по-добре да сте предпазливи и да се въздържате от прекалена инициатива. Действията ви може да предизвикат негативна реакция.

Близнаци

Затрудненията ви ще са предимно финансови. Не са изключени лоши новини, които да ви демотивират. Предстои ви среща с влиятелна личност, която няма да оправдае очакванията ви.

Рак

Ще можете да се захванете за няколко неща едновременно и да ги довършите, независимо от трудността или характера им. Някой от близките ще ви разочарова с действия или думи. Преценете доколко са правилни преди да се противопоставяте.

Лъв

С професионалните задачи ще се справите, но у дома ще имате затруднения. Или някой от близките ще капризничи излишно, или ще има обективни затруднения и ще се нуждае от съдействие. И в двата случая тежестта ще падне върху вас.

Дева

Разни изненади ще преживеете днес. Няма да са само положителни, така че проявете търпение и здрав разум спрямо фактите. Бъдете внимателни, съществува вероятност за травма.

Везни

Реагирайте гъвкаво, дистанцирайте се от каквито и да било конфликтни ситуации. Ако имате финансови задължения към някого, най-вероятно ще се наложи да разплатите поне част от тях.

Скорпион

Успешно ще се справите с решаването на материални и финансови задачи. За сметка на това, обаче, контактите ще са доста проблемни. Прекалено сте откровени и не всеки е склонен да изтърпи емоциите ви.

Стрелец

Идеите, които ви връхлитат са интересни и перспективни. Едва ли нещо от обичайната работа би ви затруднило. Не е изключено да ви предложат участие в някаква публична изява. Не отказвайте, ще стабилизирате позициите си.

Козирог

На работното място ситуацията ще е леко напрегната. Може да ви натоварят с допълнителни задължения или да ви поставят задача с твърде неясни параметри, която да ви затрудни. Желателно е да обсъдите тактиката си на теория преди да се захванете с практическата реализация.

Водолей

Ще се наложи да изоставите част от деловите си задачи за сметка на личните. Обстановката у дома може да е леко напрегната, защото някой не е наясно с желанията си, но има претенции. Вечерта вероятно ще сте в близък приятелски кръг.

Риби

С каквато и работа да се захванете, спазвайте правилата и следвайте инструкциите, които ви дават или изискванията, които ви поставят. Избягвайте крайностите. Не е изключено да оформите нова романтична връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари