IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 април

19 април 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Може да прецените днешния ден по два начина. Като скучен или като период на емоционална почивка. Едва ли ще се случи нещо значително, но пък и едва ли ще имате сериозни затруднения.

Телец

Прекалено сте отзивчиви, прекалено добродушни, прекалено щедри. А не трябва. Да се усмихвате не значи да допускате всички близко до себе си. Проявете предпазливост, мислете обективно.

Близнаци

Трудно ще намерите общ език с близките си. На всичкото отгоре някой ще капризничи, някой ще пробва силата на гласа си, някой ще демонстрира характер... Най-добрата тактика е да се дистанцирате, макар и за кратко.

Рак

Събитията ще са динамични, но и полезни. Наблюдавайте и анализирайте подробностите. Не е изключено да откриете източник на допълнителни приходи.

Лъв

Някои събития от днес ще са проверка на издръжливостта ви. Или може би на принципността. Преценявайте кой какво ви предлага и защо го прави. Не е изключена възможността за измама или злоупотреба с информация.

Дева

Странен ден, пълен с непредвидими ситуации, може би с разочарования, неразбиране. Може да го прецените като неуспешен. А може просто да намалите темпото, за да не се сдухвате излишно.

Везни

Някой ще ви наблюдава с възхищение, с вдъхновение, а може би и с обожание. Усещането е прекрасно, но често и лъжовно. Във ваша полза е да не следвате моментни изкушения.

Скорпион

Трудно ви е да контролирате самите себе си. Директните изказвания, прекалената критичност, проявите на нетърпение към околните ще влошат отношенията ви и може да се стигне до някои крайни решения.

Стрелец

Раздразнителни сте. Може да ви е трудно да координирате мисли или действия, които са в различни посоки. Действайте така, че да не си причините материални загуби.

Козирог

Обичайният ви начин на работа е да обмисляте всяка подробност. Днес просто няма да имате такава възможност. Хубавото е, че дори да допуснете някоя и друга грешка, няма да е фатално, нито пък ще е свързано с допълнителни разходи.

Водолей

В професионално отношение и що се отнася до деловите връзки, всичко ще е наред. В личен и романтичен план са възможни сътресения, неприятни преживявания, разочарования. Не е изключено да се разделите с някого, па макар и за кратко.

Риби

Началото на деня ще е белязано с добро настроение. До момента, в който някой ще засегне интересите ви. След това и клоун с балони да ви доведат, пак няма да се развеселите. Но пък имайте предвид, че на хората, които са ви засегнали хич не им пука, така че помислете си дали трябва да приемате ситуацията толкова драматично.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари