IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 април

21 април 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се справите с някои затруднения. В повечето случаи ще са в резултат на собствената ви небрежност. Бъдете внимателни, когато попълвате документи или уреждайки финансови въпроси.

Телец

Намалете контактите, действайте самостоятелно. В част от времето ще довършите отложените задачи, а в останалата част ще се занимаете със спешните. Едва ли ще се натъкнете на съществени проблеми.

Близнаци

Обикновен ден. Никакви изненади. Може би ще получите само някаква информация за хора, които не сте виждали от доста време. Зарадвайте се на успехите им.

Рак

Ще получите непредвидени приходи. Използвайте ги за разплащане на задълженията си. И не бъдете прекалено педантични спрямо разходите на близките си.

Лъв

Действайте подредено и целенасочено. Не позволявайте на никого да ви отклонява от предварителните ви замисли. Днешните ви постижения може да са значителни.

Дева

Ще получите равностойна отплата за всички вложени до момента усилия или инициативи от ваша страна в процеса на работата ви. Личните отношения са леко хладни и ще останат такива за известен период от време.

Везни

Лесно ще се справите с работа, свързана с изявления, съчиняване на текстове, реклама. По-трудно ще ви е да се концентрирате в цифри, схеми, чертежи. Така че преценете заетостта си, за да сте си максимално полезни.

Скорпион

Приятен ден за вас. Ще попаднете на точните събеседници, на хората, с които можете да споделите съкровените си мисли. Ще се почувствате особено леко, приятно, спокойно. Наслаждавайте се.

Стрелец

Купища стари задачи ще напомнят за себе си. На всичкото отгоре неизяснените лични отношения ще напомнят за себе си. Най-близките роднини ще напомнят за себе си. Много ще ви дойде. Намерете начин да се дистанцирате от нещата, които ви натоварват.

Козирог

Напрегнати сте. Дори незначителни затруднения могат да ви извадят от строя. Не си заслужава. По-добре си организирайте някакво развлечение или поне си осигурете достатъчно време за сън.

Водолей

Намалете активността. Повече наблюдавайте, по-малко участвайте. Намесвайте се само, ако някой пренебрегне интересите ви.

Риби

Околните ще се опитват да ви натрапват мнението си. Не обсъждайте, не влизайте в полемики. Правете онова, което сте си наумили. Така или иначе не зависите от никого.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари