IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп

1 май 2016 16 00

Какво ви очаква през месец май

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия хороскоп за месец май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не очаквайте да се случи нещо ново, непознато и изключително. Подобна новина може да ви изглежда малко скучна, но пък едва ли ще можете да се оплачете от стрес. Много по-важни ще са събитията, свързани с личния живот. В тази насока можете да очаквате буквално всичко, но думата „всичко“ включва и хубаво, и лошо, така че съобразявайте реакциите си. Всичко зависи от вас.

Телец

Много важен период за вас. Ще ви хрумнат хиляди идеи, коя от коя по-интересни и по-креативни. Постарайте се да ги реализирате що се отнася до професионалните ви изяви. В личен план избягвайте смелите решения и новостите. Освен това, захващайки се за нещо ново, задължително се съобразявайте с финансовото си състояние.

Близнаци

Събитията ще са непредвидими, но ще протичат бързо, неусетно, ще остават само приятни спомени. Личните отношения са хармонични. Във възможностите ви е да изгладите недоразуменията. Финансовото ви положение е леко нестабилно, но ако се съобразявате с възможностите си, едва ли бихте имали сериозни проблеми.

Рак

Постарайте се да действате спокойно и да не привличате вниманието. Не създавайте конфликти. Подходящ период да уредите личните си отношения и много неподходящ момент да уреждате имотни сделки. Как ще се развиват личните отношения зависи единствено и само от вас, така че съобразявайте се с характеристиките на близките си.

Лъв

Доста изненади ще преживеете през този месец. При това повечето приятни. Много лесно ще се справите с личните конфликти. За сметка на това в професионален план са възможни сблъсъци, недоразумения, елементи на неразбиране. Ако запазите търпение и здрав разум, то всичко това ще е преодолимо. Финансовото ви състояние е стабилно, можете да си позволите някои глезотии, за които от доста време си мечтаете.

Дева

Много е важно какви решения ще взимате през този месец. Много по-емоционални сте от обикновено. И много по-прибързани. Измислете начин, чрез който да избягвате или поне да контролирате пристъпите на емоции. Обсъждайте решенията с близките си. Каквото и да се случи, последствията ще са за вас.

Везни

Почти непрекъснато ще се случват разни непредвидени събития. Най-много от тях ще са свързани с личните взаимоотношения. Любовните връзки в този месец ще са нестабилни. Семейните ще са несигурни, а тези с приятелите ще са странни. Не идеализирайте отношенията си. Ориентирайте енергията изцяло към професионалните задачи.

Скорпион

Стабилен, относително спокоен период. Едва ли бихте преживели стресови ситуации, освен ако сами не си ги създадете. Ориентирайте усилията си най-вече към професионалните задължения. Не се конфронтирайте с близките, реагирайте разумно. През този месец ще имате възможност да обърнете поглед назад и да анализирате грешките си.

Стрелец

Прекалено сте настойчиви за дейности, които изискват по-широко участие. Идеите ви са прекрасни, перспективни, но непосилни за индивидуална инициатива. Подредете мислите си, систематизирайте плановете, вслушвайте се в мнението на хората, с които работите. Ще направите, каквото сте намислили, ако реагирате повече мисловно и по-малко емоционално.

Козирог

Най-важните събития ще са свързани с професионалните ви изяви. Ще имате сериозни възможности за напредък, но всеки успех ще е за сметка на някакво неудобство. Много е възможно покрай професионалните постижения да преживеете лични неприятности. Неразбиране, заплахи за раздяла, обвинения. Не прекалявайте с изискванията, близките ви имат нужда от вас.

Водолей

Ще е трудно да съчетаете експанзивността с логичната мисъл. Но ще е крайно належащо. Не се ентусиазирайте твърде много от различните интересни оферти, които ще ви отправят. Повечето ще са в сферата на добрите пожелания. Ако не сте достатъчно разумни, може да се окажете жертва на измама и да плащате за чужди грешки. Личните отношения ще са спокойни. Финансовите зависят от инстинкта ви за самосъхранение.

Риби

Не се отказвайте от намеренията си, но и не прекалявайте с ентусиазма. Отношенията с близките ще са странни. Ще е трудно да прецените на кого да вярвате и на кого не. Кой се опитва да ви използва и кой се опитва да ви помогне. Разпределете времето си между задълженията към близките и професионалните задължения. Разходите ви ще са повече от обикновено, но в следващите месеци ще ги наваксате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари