IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 май

8 май 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На пръв поглед случващото се днес ще е познато и незначително. Всъщност, няма да е така. Ще установите колко е вярно твърдението, че дребните камъчета обръщат колата, ще отделите важното от второстепенното.

Телец

Някакъв нерешен проблем ви измъчва. В момента не сте в състояние да се справите самостоятелно. Имате нужда от човек, който би ви представлявал сполучливо. Помислете кой от приятелите може да се справи.

Близнаци

С прекалено много неща едновременно се захващате и разпилявате енергията си. Ориентирайте се към предимно към дейностите, от които очаквате дългосрочен резултат. Ако не ви е възможно, просто се забавлявайте и изчакайте подходящ момент.

Рак

Настроението ви е ведро, романтично, оптимистично. Прекрасен момент да изгладите сблъсъците и различията с любимия човек. С рутинните задачи няма да имате никакви проблеми.

Лъв

Мислите дълго и действате бавно. Което до голяма степен е добре, защото ви предпазва от грешки. Днес не е нужно да сте прекалено активни и инициативни. Много по-важно е да покажете на близките, че ви е грижа за тях.

Дева

Има дни, в които ви е трудно да действате самостоятелно и днес е един от тях. Желанието ви да координирате всичките си действия и решения с тези на близките е прекрасно, но не напълно осъществимо.

Везни

Принципно имате желание да се забавлявате и в последния от почивните дни, но може и да се разминете с идеята си. Не е изключено близки или по-далечни роднини да ви потърсят за уреждане на имуществени проблеми. Не бързайте с решенията.

Скорпион

Не е изключено по-възрастни от вас много близки роднини да ви критикуват за някакви действия или решения. Трябва да сте наясно със собствената си ценностна система, за да реагирате аргументирано. Бъдете откровени.

Стрелец

Ще се окажете в центъра на публичното внимание и ще имате възможност да докажете опита и ерудицията си. Възползвайте се от момента, преценете предложенията, които ви отправят и не бързайте с окончателните решения.

Козирог

Много странен ден. Ще ви е трудно да се справите и да се ориентирате в собствените си чувства. Ако сте в стабилна връзка от много време и имате конфликти, бихте могли да ги преодолеете. Другият вариант е да намерите нов обект на любовта си. Малко вероятно и много рисковано.

Водолей

Дейностите, свързани с покупка на предмети за дългосрочна употреба ще са много успешни и радващи. Не е изключено семейството ви да се увеличи с още един член.

Риби

Настроението ви е нестабилно, а реакциите – твърде спонтанни. В състояние сте както да се усмихнете просто така, също и да се разплачете... просто така. Опитайте се да сте сред хора, с които ви е приятно. Това ще ви стабилизира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари