IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В балетна стъпка със свръхтегло

12 май 2016 14 55

Пищна балерина стана хит в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Балерина от САЩ в размер plus size стана любимка в Instagram след като публикува свои фотоси по време на тренировка, пише The Daily Mail.

30-годишната Илиана Вера напуснала училището за танци, заради склонността си да пълнее. Сега тя танцува бурлеска, използвайки за встъпление и балетната стъпка „па“.

Снимки по време на тренировките ѝ се превръщат в хит в социалната мрежа и Илиана събира до момента над 10 000 фена. Танцьорката обира овации след като се показа в прилепнали дрехи. Тя е известна като „Frostine Shake“ в социалните мрежи.

Жената споделя, че е постъпила в балетното училище, когато е била на 6 години, но взела решение да се откаже от класическите танци в подрастваща възраст, след като тялото й станало твърде голямо за тази професия.

„Не можех, а и не исках да вляза в стандартната форма, която изискваше от мен инструкторът“, заявила Вера. Все пак тя съхранила любовта си към балета и ставайки на 18 години започва да танцува бурлеска.

„Танцът кара тялото ми да се чувства живо“ – обяснява тя – „Формата ми не е съвършена, но пък намерих начин да изразя себе си, свободата си“.

Поведението ѝ е пример, че всеки въпреки килограмите си, може да се превърне в танцьор. В скорошно интервю за Your Voice, Frostine споделя, че се възхищава на актриси като Бриджит Бардо, Мария Феликс и Джейн Мансфийлд, които счита за икони.

Вижте снимки на Илиана Вера в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари