IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

16 май 2016 11 00

Какво ви очаква за периода 16-22 май

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 16-22 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Много добре ще се справите с организацията и изпълнението на финансовите задачи. Има голяма вероятност да получите допълнителни парични постъпления или някаква сериозна материална придобивка. Ще имате време да обмислите някои стари грешки. Не обсъждайте нито свои, нито чужди лични проблеми.

Телец

Опитайте се да стабилизирате позициите си. Много е важно да сте информирани, при това задълбочено и подробно. Не се изказвайте неподготвени по никакъв въпрос, колкото и да ви се иска да направите впечатление. През тази седмица ще имате възможност да изгладите всякакви недоразумения от личен характер.

Близнаци

Ще се наложи да се съобразявате с всичко и с всички. Може в някаква степен да се почувствате ограничени или в невъзможност да действате свободно и с размах. Запазете спокойствие, намалете темпото. Ситуацията ще се промени, а за вас е много полезно да наблюдавате, да анализирате случващото се и да систематизирате заключенията си. Въздържайте се от прекалени разходи.

Рак

Едва ли бихте могли да се оплачете от скука през тази седмица. Непрекъснато ще сте „във вихъра на събитията“. Първоначално ще ви е интересно, но към средата на седмицата може да усетите леко изтощение. Не надценявайте възможностите си, редувайте работа с почивка, за да запазите енергетиката си стабилна. Предстоят ви изключително интересни контакти.

Лъв

Най-важни за вас ще се окажат емоционалните преживявания и материалните разходи. Те обаче са свързани обратно-пропорционално, което означава колкото по-силни емоции, толкова по-малко приходи. От вас зависи как ще балансирате. Разчитайте за всичко на брачния партньор или, ако все още не сте семейни, на любимия човек. Колкото сте по-откровени, толкова по-лесно ще се справяте.

Дева

Нов период в личните отношения. Независимо дали сте семейни или не, наистина в живота ви ще се случи нещо ново и нееднозначно. Събитията с еднаква вероятност може да са хубави или лоши. Зависи от вашите реакции. Можете както да предотвратите евентуална раздяла, така и съвсем целенасочено да я реализирате. С други думи казано, уреждайте личните и любовни отношения следвайки собствените си разбирания и интуиция.

Везни

Склонни сте да идеализирате всичко, всички и по всяко време. Не, че обикновено не го правите, но през тази седмица ще е особено забележимо. Не се увличайте. Мислете за последствията от прекалената си доброта и доверчивост. Защото каквото и да се случи, с когото и да споделяте, ще се наложи да се справяте самостоятелно.

Скорпион

Уважавайте мнението на околните. Това не значи да следвате всички препоръки, но се опитайте от няколко идеи да оформите една, но печеливша. Подхождайте към трудните въпроси с нестандартни методи, но си изграждайте предварително няколко тактики и резервни варианти. Ще се наложи да преодолеете някои затруднения, което е напълно във възможностите ви.

Стрелец

Създайте ред в текущите си задачи. Не бъдете хаотични и не бъдете прекалено настоятелни, когато нещо не се случва според предвижданията ви. Отчитате явните факти, но си затваряте очите пред евентуални отрицателни ефекти. Не очаквайте, че някой ще се натовари с последствията или отговорностите ви.

Козирог

Странни ще са събитията през тази седмица. Ще е трудно да прецените дали са хубави или лоши в самото начало. Както ще е трудно и да предвидите последствията. Най-интересното е, че каквото и да се случи, то ще се окаже много полезно за вас и, в крайна сметка, ще се чувствате доволни. Споделяйте проблемите с близките си, те ще са на ваша страна.

Водолей

Независимо от широтата на мисълта ви, през тази седмица ще се наложи да се занимавате предимно с уреждане на битови въпроси. Лошото е, че близките ще са доста дистанцирани спрямо въпросите, които ви вълнуват и няма да изгарят от желание да ви помагат. Приемете факта и правете само онова, което сте в състояние да свършите самостоятелно. Логиката е, че за останалите задачи или няма време, или не сте подготвени.

Риби

Ежедневието ви ще е свързано с усвояване на огромно количество информация. Физически може и да сте свежи, но интелектуално в един момент ще се почувствате доста изтощени. Усетите ли, че се случва така, то трябва да стопирате, да се уедините, да останете в тиха, позната обстановка, да обмислите постиженията си. Нужно е малко, за да направите голяма крачка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари