IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо да се пазите от афера с омъжена жена?

24 май 2016 15 30

И какви са недостатъците на подобна връзка?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Логично, връзката с омъжена жена има куп недостатъци и като цяло поставя мъжа в една доста сложна ситуация.

Някои мъже обаче, се влюбват толкова силно, че отказват да премислят разумно нещата. Похотта и страстта са винаги много вълнуващи в началото, но и те си имат срок на годност.

Рано или късно мъжът, увлечен от обвързана жена, ще се окаже на кръстопът, вероятно измъчван от депресивно емоционално състояние, чувство за вина и безсилие. Особено, ако той самият няма законна половинка.

Ето и кои са основните недостатъци на това да поддържате афера с омъжена жена:

1. Винаги ще сте втора цигулка

Ако омъжената ви любима не вземе решение да напусне мъжа си заради вас още в първите месеци на връзката ви, вероятно това никога няма да се случи. Тоест, вие ще попаднете в незаконна афера, най-вероятно защото тя е отегчена от брака си или защото не може да устои на изкушението. Правилото гласи, че дори да ѝ носите сексуална и емоционална радост, ако тя се чувства установена и спокойна в брака си, едва ли ще се откаже от него. По-вероятно е тя да изчака докато страстта помежду ви намалее и да се върне при законната си половинка, а вие ще страдате.

2. Семейните ангажименти винаги са най-важни

Омъжените жени винаги поставят децата си на първо място, дори и да имат любовна афера. Тези дами обикновено празнуват всички празници и социални събирания в компанията на мъжа и децата си, а любовникът им остава пренебрегнат. Така че не се изненадвайте, ако вашата любима ви откаже среща в последния момент, защото ѝ „е изникнало“ нещо друго.

3. Любимата ви жена няма да ви е вярна

Ако имате афера с омъжена жена, която отказва да напусне съпруга си, но ви се кълне, че не прави секс с него, е – лъже ви. Не живейте с тази илюзия, че любимата ви жена не е интимна със съпруга си и ви е вярна.

4. Ще станете обект на емоционална манипулация

Шансовете вие да сте в течение на всички брачни неволи на омъжената си половинка, са доста големи. Вие ще слушате как съпругът ѝ я тормози, колко лошо се държи с нея, колко е несправедлив към нея и др. Вие ще трябва да бършете сълзите и да развеселявате тази „девойка в беда“. Без да искате ще се окажете жертва на емоционална манипулация – тя ще се оплаква от мъжа си, но няма да го напусне, а накрая вие ще останете сам.

5. Губите си времето

Както споменахме по-рано, връзката ви с такава жена ще приключи по-рано, отколкото вие очаквате. Възможно е вие да си останете много влюбен в нея, а нейните чувства към вас да охладнеят по-бързо. Във всички случаи вие няма да имате бъдеще с нея, а по-скоро ще си изгубите времето. Бъдете практични и говорете с нея. Питайте я дали смята наистина да напусне мъжа си заради вас и кога точно, като искате от нея ясен, конкретен срок.

6. Ще се напъхате между шамарите

Ако имате нещастието мъжът на тази жена да разбере за аферата, бъдете готов за много грозни сцени, които ще са свързани минимум с огромна порция гняв, но могат да стигнат и доста по-далече... Дори този мъж да се е държал зле с жена си, ако егото му бъде наранено, той ще реагира остро и вие ще сте на мушката му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Molq ( преди 7 години )
незаконна афера??? От кога да имаш връзка с женен мъж или омъжена жена е незаконно? Останалото няма да го коментирам - всеки има глава на раменете си да мисли дали да е втора цигулка или не. Оставам с впечатлението от сайта ви, че аферата с женен мъж я толерирате, а с омъжена жена - не. Що - не знам....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Женен ( преди 7 години )
Ми всички тия точки (освен последната) важат за връзката ми със мойта жена. Явно защото е омъжена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар