IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 май

18 май 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Много информация, малко полза. Интензивен ден от гледна точка на това, че промените ще са динамични. Което съвсем не значи, че вие трябва да променяте собствените си планове.

Телец

Ситуацията ще е напрегната, приемете го като изпитание за личните ви качества и търпение. Избягвайте прибързаните решения.

Близнаци

Ще се чудите на собствения си късмет! Който не ви е забелязал, ще ви забележи, който не ви е чул – ще ви чуе, който не се е влюбил във вас... е, да не прекаляваме

Рак

Проблемите ви ще са предимно физически и много по-малко организационни. Може да усетите отпадналост, главоболие, нисък тонус. Просто намалете темпото, временно явление е.

Лъв

Усещането ви за лична изява вероятно ще бъде нарушено. Ще се наложи да спазвате чужди правила. Не се опитвайте да промените нещата, във ваша полза е да сте наблюдателни.

Дева

Странни събития, близки до непонятното. Ситуацията ще е сходна на лични ваши душевни противоречия. Ще се наложи да ги преодолеете самостоятелно.

Везни

Настроението ви е неустойчиво. Трудно е да подредите приоритетите си. Ако има възможност да се изолирате, макар и за половин ден, то направете го.

Скорпион

Устремени сте към решаването на важни за вас въпроси, но не отчитате факта, че те може да не са важни за някой друг. Не насилвайте събитията, преценявайте ги комплексно.

Стрелец

Прекрасен момент да уточните взаимоотношенията с роднините си. Изслушайте мнението им. Не бързайте. Последната дума ще е вашата.

Козирог

Емоционалното ви състояние е неустойчиво. Не търсете причините за грешките извън себе си.

Водолей

Не минавайте от едната крайност в другата в сферата на личните си отношения. Противоречията са валидни само за вас и можете да се справите самостоятелно.

Риби

Наблюдавайте настроението и реакциите на хората, които обичате. В момента те имат нужда от подкрепа много повече от самите вас. Дайте им я.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари