IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 май

19 май 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е нестабилно и ви е трудно да се изолирате от мрачните мисли, които ви връхлитат. Личните или семейни взаимоотношения са в критична точка, която ще преодолеете с цената на сериозен компромис.

Телец

Вероятно ще се наложи да помогнете на ваши близки да се справят със здравословен проблем. Избягвайте физическите натоварвания и операциите, свързани с финансов риск.

Близнаци

Не позволявайте на лошото настроение и меланхолията да ви победят. Не се връщайте към проблемите от миналото. Имате нужда от промяна на обстановката и престой сред природата, за да възстановите душевното си равновесие.

Рак

Успешно ще завършите дейност, свързана с пътуване. Вероятно ще се запознаете с личност, която много ще помогне за реализацията на плановете ви. Звездите предупреждават да не започвате нова любовна връзка.

Лъв

Не се отказвайте от намеренията си, дори да се сблъскате със сериозни затруднения. Действайте с разума, а не с чувствата си. Опитайте се да контролирате силните емоции, които може да ви обхванат след обед.

Дева

Разчитайте само на себе си. Въздействието ви върху околните днес е много силно и ще ги убедите в каквото поискате. Не се занимавайте с дреболии. Вслушайте се в мнението на събеседниците си, ще научите полезни подробности.

Везни

Не отлагайте решаването на някои тежки проблеми за друг ден. Звездите съветват да довършите всичко започнато днес. След обед ще ви бъде трудно да преодолеете съмненията си, свързани с любимия човек.

Скорпион

Не избухвайте и не създавайте конфликти с околните, дори поведението им много да ви издразни. Въздържайте се от остри реплики и критични забележки. Ако има възможност изпълнявайте задълженията си самостоятелно, необмислено изказване може да ви създаде врагове.

Стрелец

Ще преодолеете препятствията, ако по-малко говорите и повече се вслушвате в мнението на околните, дори и да не спазвате съветите им. Прекалената самонадеяност е предпоставка за големи неприятности. Вечерта ще ви зарадват с новина от личен или любовен характер.

Козирог

Ще имате възможност да реализирате скритите си таланти. Разчитайте на интуицията си и контролирайте емоциите. Така ще научите информация, която ще ви помогне да осъществите замислите си.

Водолей

Енергийният ви потенциал е висок и ще се справите с проблем, който доскоро сте отбягвали като непреодолим. Не се задълбочавайте в дреболии, гледайте по-широко на живота. Отделете време за спорт, фитнес или разходка. Вечерта може да ви изненадат нечакани гости.

Риби

Обзема ви необяснимо безпокойство и усещане за опасност. Не се занимавайте с финансови въпроси и не се увличайте в пазаруване. Малко предпазливост не е излишна, може да се опитат да ви ограбят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари