IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 май

20 май 2016 05 32

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дребно на пръв поглед събитие ще промени настроението ви и преценката за случка от близкото минало. Ще установите, че има възможност да се справите със стара грешка или да се реванширате за необмислена постъпка.

Телец

Не е желателно да се занимавате с дейности, свързани с пътуване. Доста сте разсеяни, а имате много задачи и може да забравите нещо съществено. Обсъждайте личните си планове с любимия човек, ще ви подкрепи.

Близнаци

Бъдете предпазливи. Много е вероятно днес да се опитат да ви въвлекат в интрига или да се случи конфликтна ситуация на работното място. Спестете си коментарите, ще бъдат изтълкувани погрешно и ще си навредите.

Рак

Ще е много трудно да следвате собствените си интереси и да спазвате предварителни уговорки или наложени отвън правила. Не е изключено някой да ви подведе с неизпълнено обещание и да провали всичките ви предварителни очаквания.

Лъв

Важно събитие, за което се подготвяте от доста време ще се случи именно днес и то точно според очакванията ви. Емоциите ще са изключително зареждащи и ще ги помните дълго.

Дева

С прекалено много дейности ще се натоварите днес. Чувството ви за отговорност ще надделее над всичко останало. Близките ви може да се почувстват пренебрегнати заради прекалената ви заетост и да ви правят фасони. Проявете търпение.

Везни

Доста напрегнат ден, но като цяло ще сте доволни от себе си. Някои разговори може да ви разколебаят в действията или намеренията ви, но не е нужно да стигате до крайни решения. Просто преценете позициите си още веднъж.

Скорпион

Не избухвайте и не създавайте конфликти с околните, дори поведението им много да ви издразни. Въздържайте се от остри реплики и критични забележки. Ако има възможност изпълнявайте задълженията си самостоятелно, необмислено изказване може да ви създаде врагове.

Стрелец

Не се учудвайте, ако усещате непреодолимо вътрешно напрежение. Имате нужда от тишина, спокойствие и уединение. Трябва да премислите както постигнатото, така и бъдещите си планове. До момента действате доста хаотично.

Козирог

Преценявайте възможностите си обективно. Много е вероятно да ви поканят за участие в нов бизнес проект или друга професионална задача. Ласкателно е, че работата ви до момента получава висока оценка, но помислете дали сте готови за по-сериозни натоварвания.

Водолей

Настроението ви е романтично и с удоволствие бихте се потопили в поредното любовно приключение. Много неподходяща идея. Ако днес започнете нова връзка, ще се окаже кратка и разочароваща.

Риби

Следвайте своите концепции, а не чужди съвети. Реалността ще се размине с очакванията ви. Помислете защо получавате този резултат преди да обвините когото и да било за евентуалните си неуспехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари