IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 май

30 май 2016 05 20

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не обсъждайте сложните решения или личните си тайни. Следвайте интуицията. Ще имате възможност да коригирате стара грешка, която ви измъчва.

Телец

Ще успеете да изгладите някакво старо недоразумение от личен характер. Резултатът ще ви зарадва. На работното място трябва да сте внимателни. Някой ще се опита да използва собствените ви думи или действия срещу самите вас.

Близнаци

Не се опитвайте да отхвърлите задачите, които ви поставят под предлог, че не са ваша работа. Приемете всичко и реагирайте гъвкаво. Много скоро ще се получи така, че който ви е възложил съответната работа, той ще ви я и отмени.

Рак

Следвайте интуицията си. Денят е зареден с някакво приключение, но дали ще се зарадвате или разочаровате зависи единствено от личната ви реакция. Мислете позитивно, във всеки проблем има и зрънце мъдрост.

Лъв

Ще се наложи да се занимавате с повече от един проект. На преден план ще излезе стара работа, за която не сте предвидили време. Не се паникьосвайте, от вас се иска само да давате насоки за работа, преките действия ще са от някой друг.

Дева

Предстои ви странен разговор с брачния партньор или любимия човек. Единият от вас ще реши да „играе с открити карти“, което ще се окаже изключително полезно. Преодоляването на съмненията е залог за взаимно спокойствие.

Везни

Балансирайте личните със служебните интереси. Не се натоварвайте с чужди задачи или с чужди проблеми. Възприятията ви са субективни, ще навредите на емоционалния си баланс.

Скорпион

Следвайте първоначалните си планове. Ще се натъкнете на затруднения, за които не сте помислили предварително, но с малко повече настоятелност ще се справите. Не обвинявайте околните за личните си пропуски.

Стрелец

Стремежът ви да наложите собствено мнение или метод на работа може да предизвика съпротива. Няма как да останете в сянка, действията и решенията ви са под контрол, така че проявете такт и предпазливост.

Козирог

Действайте по познатите и утвърдени начини. Може да сте отворени към нови предложения, но това не означава да ги следвате на всяка цена. Разпределяйте дейностите така, че всеки да е наясно с отговорностите си.

Водолей

Не мислете за отрицателните емоции, за случилите се наскоро разочарования или неуспехи. Сега е важно да намалите темпото и да пребивавате в среда или компания, която ви е приятна. Ще ви се отрази положително, дори да е само в социалните мрежи.

Риби

Ситуацията ще се окаже подходяща за възстановяване работата по стар проект. Предложението ще дойде от екипа ви, във ваша полза е да го приемете. По такъв начин ще можете да насочите усилията си само към анализиране на предишните затруднения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари