IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 май

31 май 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Необходимо ви е време, в което да обмислите на спокойствие предстоящите проблеми, с които трябва да се справите. Проявете последователност и търпение, всичко е в рамките на възможностите ви.

Телец

Контактите ви днес ще са много полезни. Ще обмените информация с колеги, ще си „сверите часовника“. Не е изключено деловите ви отношения да се окажат възможност за промяна или презентация на творческия ви потенциал.

Близнаци

Енергийното ви ниво е стабилно и сте достатъчно работоспособни. Ще се справите със задачите си, ако ви е ясно за какво става дума и имате изградена тактика за действие. Настроението ви е прекрасно, възползвайте се.

Рак

Някой се опитва да ви влияе или да променя решенията ви. Постарайте се да мислите самостоятелно и обективно. Ако го направите ще получите нужната подкрепа.

Лъв

Ориентирайте вниманието си към решаване на практически въпроси. Не разчитайте само на себе си. Обсъждайте, споделяйте мнението си. Но с хора, на които имате доверие, а не в социалните мрежи.

Дева

Всяка екипна дейност ще е много успешна. Интересното е, че вашата роля в екипа ще е по-скоро съветническа, отколкото пряка професионална дейност. Важно е мнението ви, а не ролята ви на „елемент от цялото“.

Везни

Чувството ви за дълг е прекалено изострено и си самовнушавате отговорности, които не са ви поставени. Не прекалявайте, вслушайте се в инстинкта си за самосъхранение.

Скорпион

Ще е малко трудно да съчетаете заниманията си. От една страна трябва да следвате задълженията, от друга ще изникне примамливо предложение, за уточняването на което ще ви е нужно време. Не позволявайте да открият пропуски в работата ви.

Стрелец

Настроението ви е неустойчиво и по-скоро негативно. Задълбочавате се прекалено много в „измислени“ проблеми. Желанието ви да реализирате всичките си замисли „на секундата“ повече ви вреди, отколкото да ви помага.

Козирог

Няма проблем, с който да не можете да се справите, но е желателно да действате последователно и целенасочено без да се разсейвате. В същото време не ставайте авторитарни и не се надценявайте, ще си навредите.

Водолей

Иска ви се да направите много неща, да се заемете с няколко идеи едновременно, но не е желателно да го правите. Не разпилявайте силите и талантите си. Намалете темпото докато окончателно решите кое ви е най-приятно и къде очаквате най-добри резултати.

Риби

Имате готови отговори на всички въпроси. Не е изключено обаче някой да пренебрегне или поне да не се съобрази с мнението ви. Това ще ви огорчи, но запазете спокойствие. Много скоро ще получите очакваната компенсация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари