IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юни

2 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако изникнат някакви проблеми, то те ще са свързани с емоциите. И най-вече с невъзможността да се справите със собствените си мисли и желания. Каквото и да се случва, постарайте се да не се самозалъгвате.

Телец

Ще се справите със затрудненията, ако подхождате към тях нестандартно. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и да ви внушават мисли, предизвикващи съмнения. Вярвайте в добрия изход, ще ви се получи.

Близнаци

Успешен ден по отношение на професионалния напредък. Всичките ви предложения и идеи ще бъдат одобрени безпрекословно. Не се възгордявайте, независимо от успеха.

Рак

Ще осъществите замислите си. Мнението ви ще се чуе, ще се усетите значими. Подхождайте дружелюбно към уреждане на спорните въпроси, отношението ви ще бъде високо оценено.

Лъв

Обстановката на работното място може да е леко напрегната. Може да се усетите уязвими или атакувани. Нормално е да защитавате позициите си, но се постарайте да го направите без излишна агресия.

Дева

Обмисляйте собствените си действия. Може да се получат недоразумения на работното място. Преди да реагирате враждебно, помислете до каква степен е личното ви участие, за да не преиграете.

Везни

Прекрасно се справяте в моментите, в които приемате работата с удоволствие. Преживявате подобен момент. Само не се увличайте, не идеализирайте и не се предоверявайте.

Скорпион

Вълнуващи ще са личните отношения. Ще се получи някакъв обрат в тях. Нещо изоставено ще напредне или ще възобновите стара връзка. При всички случаи ще обхване съзнанието ви изцяло.

Стрелец

Един от превратните дни, който започва с неприятности, преминава през въпроси и съмнения и завършва с усмивка и надежда. Каквото и да се случи, уповавайте се на най-близките си или на любимия човек. Подкрепата им ще е безрезервна.

Козирог

Изненадващо ще ви се стори, че получавате похвали и признание за нещо, свършено много отдавна. Приемете го с оптимизъм. Това съвсем не е всичко. Най-вероятно ще ви поканят да обмените опита си срещу съответното възнаграждение.

Водолей

Назрява конфликт и по-важното е, че го провокирате вие с поведението си. Осъзнайте се и спрете докато е време. Не го ли направите ще изпитвате чувство за вина дълго време.

Риби

Стремежът ви към самостоятелност граничи с авторитарност. Шансът да напреднете по този начин е почти нулев. Ще е добре, ако не навредите на позициите си и не си създадете излишни проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари