IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 юни

3 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нищо от набелязаните задачи няма да напредне в професионален план. Що се отнася до домашните задължения, с тях ще се справите, но нищо чудно част от постигнатите резултати да са за сметка на съня ви.

Телец

Ще е добре да се ориентирате към уреждане на въпроси, които са свързани с държавната администрация. Не е сигурно, че ще осъществите целите си, но пък днес сте изключително въздействащи и шансът за успех не бива да се пренебрегва.

Близнаци

Макар че самите вие сте непредвидими, непредвидимостта на някои събития е възможно доста да ви обезпокои. Не бързайте да отхвърляте предложенията за съдействие от прекалена мнителност. Следвайте интуицията си.

Рак

С колкото по-сложни занимания се захванете днес, толкова по-лесно ще се справите. Не бързайте да отричате непознатото и не бързайте да се съгласявате с привидно ясното.

Лъв

Доста неприятности, доста емоции. Първите критики ще дойдат от близките ви, предизвикани от прекалената ви заетост. Но пък и първата подкрепа ще дойде от стар приятел или високопоставена личност, която сте впечатлили с идеите си, макар и преди време.

Дева

В професионален план – динамичен ден. В личен план – спокоен ден. Ако имате желание да изясните съществуващите недоразумения, то днес ще го направите много леко и сполучливо.

Везни

Прекалено сте доверчиви и в състояние да обсъждате дори собствените си грешки. И, всъщност, това е най-голямата ви грешка. Не се учудвайте, когато в крайна сметка, тайните ви бъдат използвани срещу самите вас.

Скорпион

Абсолютно непредвидено ще се наложи да се занимавате с уреждането на имуществен въпрос. Ако е в рамките на деловата ви работа, то ще се окаже, че просто не е ваша работа. Независимо от всичко, действайте. Ще получите прекрасни резултати.

Стрелец

Подгответе се за това, че ще изпаднете в доста напрегнати и изнервящи ситуации. Контролирайте емоциите, действайте разумно. Всяко импулсивно решение ще се окаже камък в собствената ви градина.

Козирог

Някои събития ще ви вкарат в размисли. Не са изключени двусмислени или неясни ситуации. Преценявайте изказванията си. Не бъдете настоятелни, ще е само загуба на енергия.

Водолей

Точно днес няма да имате причини да се оплаквате от неуспехи в любовта. Единственото нещо, което може да предизвика съмненията ви, е че ще сте прекалено ухажвани и прекалено търсени. Бъдете предпазливи, но не и язвителни.

Риби

Както енергийният, така и творческият ви потенциал са леко занижени. Не прекалявайте с натоварванията и с контактите. Колкото по-самостоятелно действате, толкова по-добре ще се справите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари