Победителката в MasterChef Севда Димитрова ще отвори свой ресторант за летния сезон в Слънчев бряг. Бургазлийката обаче иска да запази и другото свое хоби – фотографията.
„Свое местенце ще имам, разбира се. За през лятото с мъжа ми наехме заведение в Слънчев бряг, а от есента ще мислим наново“, разказа вегетарианката пред bTV.
На финалната надпревара в кулинарното шоу тя опита своите ястия с рак и патешко, но признава, че едва ли ще повтори отново.
„В началото бях неуверена, защото като че ли всички знаеха много и на теория и на практика. С времето чак придобих увереност“, разказва още победителката в MasterChef.
Голямата награда от 100 000 лв. тя ще използва не само за професионалното си развитие, но и за да осъществи мечтата си да си има детенце.
„Мъжът ми е солта в живота ми – най-важната подправка“, категорична е тя. Двамата се запознават преди повече от 20 години в дискотека, където той е DJ и оттогава са неразделни.
През 2008 г. заминават за Испания, където се включват в пътуващ цирков екип като фотографи.