IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 юни

4 юни 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Много трудно ще промените мнението или желанията на хората около себе си. Ще е по-добре да запазите спокойствие, да приемете нещата такива, каквито са, а в подходящ момент да „обърнете посоката“ в собствена полза.

Телец

Трябва да осъществите някои промени в личните си отношения. Пренебрежителните ви забележки или реплики към любимия човек предизвикват съмнения. Помислете доколко си вредите и сменете тактиката.

Близнаци

Отношенията с близките може да се окажат доста напрегнати и конфликтни. Организирайте си среща с приятели, излезте от дома за известно време. Точно толкова ще е необходимо, за да оправите нещата.

Рак

Част от дейностите сте изпълнявали по инерция или по навик. Анализирайки резултатите ще установите, че в тях има повече потенциал, отколкото сте преценили и че може да се окажат доста печеливши. Променете тактиката си.

Лъв

Подходящият начин за уплътняване на времето ви днес е тотална и абсолютна почивка. Никакви делови срещи, никакви комерсиални разговори. Разходка, музика, хоби, компания, почерпка. Само така ще стабилизирате енергетиката си.

Дева

Останете у дома. Обърнете внимание на любимия човек. Постарайте се да отложите похода по магазините и формалните срещи. Любовта ви има нужда от свежа струя на добро настроение. Заредете я.

Везни

Помислете за физиката и външния си вид. Идеален момент да се погрижите за тялото си. Отделете време за спорт, козметик, фризьор, оформяне на гардероба. Няма да съжалявате.

Скорпион

Предстои ви решаването на куп неотложни задачи, но не се втурвайте хаотично. Заемете се първо с онези, които са свързани с пътуване и едва после с останалите. И най-вече, осигурете си компания за осъществяването на тези толкова важни неща.

Стрелец

Творческият ви потенциал е силен и стабилен. Може да се заемете с оформяне на нови проекти, но не и с оформяне на финансови сделки. Не се ядосвайте дори и нещата да не ви се случат.

Козирог

Проблемите, доколкото ги има ще са свързани с представители на изпълнителната власт, нарушения, глоби или нещо подобно. Не предприемайте действия по юридически въпроси без да сте се консултирали със специалисти.

Водолей

Уединете се. Нужно ви е време да обмислите случилите се в последно време факти. Имате затруднения, но е във възможностите ви да се справите самостоятелно. Не споделяйте тайните си.

Риби

Следвайте плановете си без да се включвате в каквито и да било спорни ситуации. Най-вече се дистанцирайте от конфликти със съседите. Преди да се усетите ще ви спретнат някоя неприятна изненада.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари