IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 юни

5 юни 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обикновен ден, свързан с обичайните ви задължения. От вас зависи да го разнообразите с разходка, концерт, среща с приятели. Ако не ви се иска, бихте могли просто да се наспите и да възстановите силите си за следващата седмица. Ще е нужно.

Телец

Ново запознанство ще ви заинтригува. Не се заблуждавайте от собствените си мисли, за да не преживеете сериозно разочарование. Отделете време за необходимостите на близките си.

Близнаци

Постарайте се да се справите първо с изостаналите задачи. След това се отдайте на себе си, забавлявайте се или отпочивайте така, както ви харесва. Само не очаквайте от околните да се съобразяват с програмата ви.

Рак

Днешните събития ще ви върнат към някои неприятни случки от миналото. Емоционалното ви състояние е нестабилно, склонни сте да се сърдите за щяло и не щяло. Имайте предвид, че не всички са склонни да ви изтърпят.

Лъв

От случаен разговор ще разберете информация, която ви е важна. Опитайте се да запазите спокойствие и да не реагирате. Наблюдават ви, за да видят ефекта. Във ваша полза е да останете „в сянка“.

Дева

Прекрасен ден, в който ще имате възможност да уредите личните си отношения или да изясните някои недоразумения в тази насока. Избягвайте проявите на разточителност и не предлагайте услуги, които не са ви поискани.

Везни

Ще запомните този ден. Ще се случи нещо приятно, което ще удовлетвори стремежа ви към красота, естетика, идеалност. Няма значение кои ще са другите участници, вие ще се чувствате добре.

Скорпион

Дайте воля на фантазията си. Това е начинът да впечатлите хората около себе си, да ги зарадвате и създадете уютна обстановка. Ще установите, че с усмивка може да се постигне много повече, отколкото с пари.

Стрелец

Ще оправите някои стари грешки, които имат негативно влияние върху финансовото ви състояние. Не отстъпвайте, следвайки собствените си интереси. Ако сте дали пари на заем, потърсете си ги докато е време.

Козирог

Чувството ви за ред ще бъде напълно удовлетворено. Днес нещата ще се случват точно според предварителните ви планове. Все пак не се възгордявайте, изненадите винаги са възможни, особено неприятните.

Водолей

Настроението ви е нестабилно. И за съжаление, не само то. Здравословното състояние – също. Уединете се, намалете контактите.

Риби

Всичко ще се случва според предвижданията ви. В състояние сте да усвоите каквато и да било нова информация, да я анализирате и използвате по най-ефективния начин. Направете го.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари