IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 юни

6 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обсъждайте личните и имуществени въпроси само с хора, на които имате безпрекословно доверие. Някой ще ви помоли за услуга, но преди да се съгласите, преценете доколко ще навредите на себе си или на някой от близките в по-продължителен период от време.

Телец

Енергетиката ви е стабилна, едва ли нещо би могло да ви извади от равновесие. Не е изключено да получите важна новина отдалече, свързана с възможност да пътувате. Разчитайте на интуицията си, няма да ви подведе.

Близнаци

Не се отклонявайте от основните си задължения. Може да ви хрумнат какви ли не идеи, които да ви изглеждат доста примамливи, но ако не изпълните обещанията и подведете близките си, определено ще имате проблеми.

Рак

Има вероятност да разширите сферата си на влияние или да уговорите изгодна сделка. На първо време не подписвайте документи, ориентирайте се към издирване на нужната ви информация. Кратко пътуване ще завърши благоприятно за вас.

Лъв

Не обсъждайте бъдещите си планове. Концентрирайте се към актуалните задачи и се постарайте да действате самостоятелно. В същото време не отказвайте съдействие на колегите си, ще спечелите доверието им.

Дева

Следвайте познатите методи на работа, а ако е свързано с техника, то спазвайте правилата за безопасност. За важните лични решения се съветвайте с най-близките си роднини – родители, братя, сестри. Не се занимавайте с финансови сделки.

Везни

Не рискувайте и не разчитайте на обещана помощ от влиятелни личности. От вас зависи както настроението на днешния ден, така и резултатите от работата ви. Проявете благоразумие и дискретност.

Скорпион

Проявете малко повече инициатива при изпълнение на ежедневните си задължения. Ако ви хрумне нестандартна идея може да се опитате да я реализирате, стига да не е свързана с допълнителни разходи. Ще се окаже печеливша тактика.

Стрелец

Склонни сте да действате импулсивно. Едва ли ще ви навреди що се отнася до личните отношения, но ако уреждате сделка с недвижимо имущество, следвайте разума и бъдете прагматични.

Козирог

Някой има желание да ви сподели тайните си. Преценете дали държите да знаете тези подробности и доколко този стремеж е опит да ви въвлекат в задкулисна игра. Не позволявайте да злоупотребяват с таланта ви на добър слушател.

Водолей

Не надценявайте възможностите си. Не се опитвайте да свършите всичко набелязано на всяка цена, защото може да си създадете здравословни проблеми. Потърсете съдействие, ако се налага, ще си спестите и време, и нерви.

Риби

Вероятно ще ви поканят за участие в делова среща или друга публична изява, свързана с бизнеса ви. Не отказвайте, ще създадете полезен контакт, благодарение на който ще се справите със заплетен юридически казус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари