IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юни

7 юни 2016 08 20

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се случи нещо ново, непознато до момента, което ще предизвика известни съмнения в собствените ви възможности. Има начин да обсъдите и ситуацията, и последствията. Не е нужно да бързате.

Телец

Ще получите много интересно на пръв поглед предложение, свързано с имот или друг вид материална придобивка. Не се ентусиазирайте твърде много. Имате приятели, работещи в тази област, помолете ги да проверят информацията.

Близнаци

Ще ви похвалят за постигнатото до момента. Високата оценка ще ви зарадва, но може и да ви обезпокои леко, защото очакванията спрямо вас вече са завишени. Не е желателно точно днес да започвате нови проекти.

Рак

Спокоен ден, изпълнен с приятни усещания и леки развлечения. Всичко ще се случва според предвижданията ви и без особени усилия. А най-важното е, че личните отношения ще са изпълнени с романтика.

Лъв

Занимавайте се предимно с дейности, които ви харесват, които ви зареждат с енергия и оптимизъм. Оставете зад себе си дребните неща, дребните конфликти и дребните цели. Посветете деня на себе си.

Дева

Настроението ви е оптимистично, енергийното ниво – стабилно. Нищо не би могло да ви затрудни, а постиженията ви ще бъдат високо оценени. Ориентирайте усилията си към уреждане на любовните и интимни отношения.

Везни

Ако не превръщате всяко ежедневно преживяване в драма, то бихте могли точно днес да сътворите много полезни занимания. Излишно е да създавате конфликти при неуспехите. Така или иначе нещата няма да се променят точно сега.

Скорпион

Ситуацията е спокойна и ще остане такава, ако не се опитвате да подчините всички на волята си. Радвайте се на дребните удоволствия. Ще се срещнете със стари приятели и случката ще е много обнадеждаваща.

Стрелец

Невероятно предприемчиви сте днес. Ще зарадвате всички, ако се заемете активно с отстраняване на домашните и битови аварии. Е, не е сигурно, че ще се справите, но желанието все пак е нещо.

Козирог

Ще получите непредвидени финансови приходи или много интересен подарък. И за да бъде радостта ви пълна ще получите и похвала за работата си. Споделете положителните емоции с любимия човек. Ще освежите отношенията си.

Водолей

Ще имате възможност да прегледате голямо количество информация, която ще ви е нужна в бъдещата работа. Паметта ви в момента е силна и ще запомните всичко научено за дълго. Не е изключено да ви предложат допълнителна работа.

Риби

Някаква задача, която много ви е затруднявала изведнъж ще намери решение и то просто, защото сте променили метода на работа. Ще имате прекрасната възможност да възстановите отношенията си със стар приятел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари