IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че бракът ви ще завърши с развод

11 юни 2016 12 00

Някои неща си проличават още на сватбения ден

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако сте наблюдателен човек, поканен на сватба, можете да следите за някои знаци, които да ви подскажат дали този брак ще просъществува.

Според една нова анкета на Reddit, гостите-сватбари са очертали 10 сериозни прогнози, че семейният живот на булката и младоженеца ще завърши с развод.

Въпросните предупредителни знаци са видими още в деня на сватбата. Ето и кои са те:

1. Неудобната първа целувка

Според много гости начинът, по който младоженците се целуват, след като си кажат заветното „ДА“ е много показателен за тяхната любов. Ако двамата си разменят вяла, бърза целувка, ако някой от тях трепне или се дръпне назад, нещата не изглеждат много позитивни относно бъдещето на двойката.

2. Булката не е видимо щастлива

Сватбата би трябвало да е най-щастливият и вълнуващ ден най-вече за булката. Ако тя не се наслаждава на въпросното събитие, ако не танцува, ако не обръща внимание на гостите и на бъдещите си роднини, а смята сватбата за кошмарна, досадна и изнервяща, нещо определено не е наред.

3. Поведението на свекървата/тъщата не е адекватно

Една майка винаги знае. Ако майката на младоженеца или тази на булката е видимо разстроена от предстоящия брак и изглежда нещастна, докато младоженците си казват „ДА“, може би тя знае или усеща нещо, което не е ОК в двойката.

4. Кумът държи странна реч

Ако кумът, който е приятел на младоженеца, държи някаква странна реч от вида, че не е очаквал двамата млади да се харесат и да се оженят, има нещо гнило. Също така, ако той намекне, че ги е запознал и че е „уредил“ приятеля си със съвестна съпруга.

5. В списъка на гостите има интересни личности

Ако някой от младоженците си покани бивша половинка или роднините/родителите/приятелите на експартньора си, това не е на добре. Минимум ще има обидени, а и това не говори за уважение към настоящата половинка.

6. Булчински войни по време на сватбата

Ако булката и младоженецът се цупят един на друг през голяма част от церемонията и по-късно на самото тържество, нещо във връзката им куца и очевидно никой не желае да направи компромис.

7. Божествена намеса

Ако по време на церемонията в гражданското или на венчавката в църквата булката или младоженецът започне да се смее истерично, вместо да гледа сериозно на събитията, нещата са обречени.

8. Единият от младоженците изглежда уплашен

Ако булката или нейният жених изглеждат на сватбата си уплашени до смърт, може би не му е дошло времето да се женят и има някаква причина, която ги е тласнала към семейния живот (евентуална бременност, например).

9. Нещастни сълзи

Ако някой от младоженците не може да спре да си бърше сълзите по време на цялата сватбена церемония, както и на тържеството след нея, той или е свръхемоционален, или горчиво съжалява за постъпката си.

10. Пиян/незаинтересован младоженец

Ако младоженецът реши да се напие до козирката на собствената си сватба и прекара половината от тържеството да повръща в тоалетната на ресторанта, нещата не са окуражаващи. Същото важи и за младоженец, който видимо се надява сватбата да приключи по-бързо, за да се прибира у дома, за да си гледа мач от Европейското по футбол или мач от „Уимбълдън“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари