IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 юни

12 юни 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не променяйте плановете си. Мислете за крайните резултати и за евентуалната полза от тях и ще успеете да довършите всичко започнато. Основателно може да поставите този ден в списъка на успешните.

Телец

Постарайте се да действате с познати методи. Излишно е да си правите експерименти на принципа на „пробата и грешката“. Когато установите, че грешката е сериозна ще е късно за корекции.

Близнаци

Крайно време е да направите чистка и да се отървете от боклуците. Може да започнете първо с онези, които чисто физически задръстват дома ви, а след това да преминете към онези, които задръстват съзнанието ви. И в двата случая ще сте доволни от резултата.

Рак

Проявете предпазливост към новите си познати и към прекалено авангардни идеи за развлечения и уплътняване на свободното време. Каквото и да правите трябва да се съобразявате с финансовите си възможности и да се въздържате от спонтанни покупки.

Лъв

Излишно е да си правите дългосрочни планове, свързани с ремонт, скъпи покупки или далечно пътуване. Ситуацията е динамична и условията ще се променят. Прегледайте финансовото си състояние, ще си спестите време за следващите си важни решения.

Дева

Ориентирайте усилията си към справяне с ежедневните битови въпроси. Действайте бавно, последователно и следвайки предварителните си замисли. В момента не е подходящо да взимате решения по важни въпроси.

Везни

Намалете темпото, организирайте времето си така, че да си осигурите истинска почивка и да възстановите силите си. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Ако ви потърсят за шумно тържество с приятели ще е по-добре да отклоните поканата.

Скорпион

Заемете се с изостаналите задачи. Не чакайте последния момент, за да ги довършите, ще се окаже, че сте пропуснали важни подробности. Ако ви предстои неприятен разговор не го отлагайте, ситуацията няма да стане по-приемлива.

Стрелец

Заредете се с търпение, може да ви потърсят сметка за стари пропуски или за неизпълнено обещание. Търсете взаимноизгодно решение, бъдете диалогични. Не е желателно да обсъждате плановете си с хора, които не са ви достатъчно близки.

Козирог

Много е вероятно да ви потърсят бивши клиенти или партньори, които са били доволни от работата ви. Високата оценка ще ви окуражи, но не бързайте да приемате нови оферти преди да сте финализирали всичко започнато до момента.

Водолей

Настроението ви е романтично и сте склонни да подминавате без внимание съществени подробности. Ситуацията подсказва, че е възможно да преживеете разочарование. Ще си го спестите, ако сте по-предпазливи и по-малко откровени.

Риби

Склонни сте много повече да се адаптирате към чужди предложения, отколкото да следвате собствените си желания. Не се съмнявайте във възможностите си, съмнявайте се в думите на онези, които ви разубеждават за важни решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари