IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юни

13 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съчетайте професионалните със социалните си интереси. Спазвайте правилата и не навлизайте в чужда територия както в прекия, така и в преносния смисъл.

Телец

Подхождайте към проблемите с чувство за хумор. Може да не се справите веднага, но пък и не е нужно да си разваляте настроението. С усмивка при всички случаи ще ви е по-лесно.

Близнаци

Хубаво е да споделите идеите си и да ги обсъдите, но не бъдете прекалено ентусиазирани. Ще получите не само поощрения, а и критики. Приемете ги конструктивно.

Рак

Приемайте околните като равни, търсете сътрудничество. Опитите ви да изпъкнете и да привлечете вниманието за чужда сметка ще завършат доста по-зле, отколкото очаквате.

Лъв

Ще получите интересно предложение, но трябва да започнете наистина от нулата. Ще се справите, ако направите всичко възможно да попълните липсващите ви знания за кратко време.

Дева

Проявете активност в комуникацията. Колкото сте по-отворени и по-възприемчиви към нова информация, толкова по-добри резултати ще постигнете. Вероятно ще приложите познати методи по нов начин.

Везни

Вероятно ще уредите въпрос, свързан с обработка на документи или с подготовка на пътуване. Ако се налага одобрение от държавната администрация ще го получите без никакви усилия.

Скорпион

Проявете наблюдателност и предпазливост. Ще разберете какви са били причините за задържане изпълнението на предишна задача. Не бързайте да реагирате, моментът не е подходящ.

Стрелец

Контактите ви ще са доста интензивни. Не бързайте да изказвате мнението си, изслушвайте събеседниците. Така ще установите кои ваши идеи може да бъдат подложени на критика и да си я спестите.

Козирог

Работата ви ще е свързана предимно с документи и в общи линии доста скучна. Липсата на разнообразие може да ви изтощи и изнерви. Отделяйте си време за почивка през равни интервали, така ще намалите негативното влияние.

Водолей

Събитията ще се развиват доста бързо и ще е добре да реагирате гъвкаво. Ще придвижите реализацията на стара задача за сметка на решаването на някакъв личен въпрос. Подредете приоритетите, ще се справите.

Риби

Ако се занимавате с оформяне на документи, то бъдете пределно внимателни и старателни. Следвайте формалностите, колкото и нелогични да ви изглеждат. По-добре няколко минути повече за досадна работа, отколкото глоба за лошо изпълнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари