IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

13 юни 2016 10 50

Какво ви очаква за периода 13-19 юни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 13-19 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подхождайте логично и разумно към задачите, които ви предстоят през тази седмица. Ще имате доста ангажименти и срещи. Желателно е да разпределяте времето си оптимално, като си правите сметка и за трафика, за да не пропуснете важна уговорка. В края на седмицата финансовото ви състояние ще се стабилизира.

Телец

Основно вниманието ви ще е заето с проблемите на близките. Непрекъснато някой за нещо ще ви търси и ще разчита на помощта ви. Енергийното ви ниво е нестабилно и част от претенциите може да ви поизнервят. Осигурявайте си достатъчно сън, не се захващайте с няколко дейности едновременно.

Близнаци

Ще е малко трудно да прецените кое е спешно и кое може да отложите във времето. Не разчитайте на никого, ще ви подведат и разочароват. Не е желателно да се занимавате с решаване на съществени финансови въпроси през тази седмица, най-вече избягвайте покупките на кредит.

Рак

Настроението ви е нестабилно, клонящо към песимизъм. Склонни сте да критикувате, да се заяждате, да търсите чужди грешки, но не разчитайте на благосклонността на околните. И ако близките у дома проявяват разбиране и ви търпят, то всички останали изобщо няма да спестят мнението си и остри обвинения, които може дълбоко да ви засегнат.

Лъв

Летните промоции ви привличат магнетично. Ежедневните разходи са едно, но да „спортувате шопинг“ е съвсем друго. Не е желателно да взимате пари на заем, нито да купувате скъпи вещи. Бъдете по-отговорни към ежедневните си задължения.

Дева

Има вероятност да ви поставят нова задача, непозната или да ви възложат допълнителна работа, свързана с отсъствието на колега. Не се опитвайте да избегнете или отложите процеса. За вас е по-добре да се заемете, ще разширите познанията и ще стабилизирате позициите си.

Везни

Следвайте интуицията си. Почти ежедневно ще се натъквате на ситуации, които ви изглеждат нелогични или някой ще ви изненадва с изказвания и постъпки. Не отричайте нещо само защото не го разбирате или не ви харесва. Трябват ви неоспорими аргументи, търсете ги самостоятелно.

Скорпион

Два фактора са важни в предстоящия период – финансите и здравето ви. Не пестете пари за здраве и не си съсипвайте здравето заради пари. Ако се наложи да търсите заем, то помислете кой е по-подходящият източник – приятелите или банката. При всички случаи не взимайте от роднини. Ще ви оплетат в интригите си и дълго време няма да можете да оправите нещата.

Стрелец

Важно е да сте последователни както в принципите си, така и в изискванията спрямо околните. Наблюдавайте ситуацията и ако нещо не ви се получава, преценете причините. Вероятно не разполагате с достатъчно ресурси и трябва да изчакате. Дозирайте натоварванията и не се лишавайте от почивка.

Козирог

Колкото и да сте натоварени с професионалните си задължения, не лишавайте близките си от внимание. Времето няма да ви стигне, ако се стремите да направите всичко самостоятелно. Поне у дома можете да разпределите част от работата. Ефектът ще е двоен – семейството ще се чувства полезно, а вие ще можете да възстановите силите си.

Водолей

Податливи сте на влияние. Професионалните задачи ще са много и едва ли ще успеете с всичко. Не споделяйте тревогите си. Не е изключено събеседникът да ви обезкуражи с реакциите или заключенията си. Ще се справите, ако избягвате прибързаните действия.

Риби

Ако имате семейни или любовни недоразумения, то през тази седмица е много вероятно да изясните причините и успокоите обстановката. Избягвайте съпоставките, сравненията със стари спорове и конфликти. Връзката ви няма да стане по-здрава, от това, че някой се е почувствал виновен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари