IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

27 юни 2016 11 10

Какво ви очаква за периода 27 юни – 3 юли

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 27 юни – 3 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте вниманието си към изглаждане на личните недоразумения. Не се захващайте за няколко неща едновременно. Въздържайте се от прибързани заключения по въпроси, за които не разполагате с достатъчно информация. Като цяло седмицата е успешна.

Телец

Не разчитайте на никого. Хората, които са ви обещали помощ в последния момент ще се оттеглят и ще ви подведат. Търсете компромисни решения за критични ситуации, свързани с близките и семейството.

Близнаци

Може да се почувствате като истинска космическа совалка! Почти през целия ден ще лавирате между собствената си работа и проблемите на приятелите. От цялата ситуация ще пострадат единствено личните ви отношения, но не за дълго.

Рак

Настроението ви е леко мечтателно, поетично, пасивно що се отнася до деловите ви задължения. Представител на противоположния пол ще привлече погледа и ще ангажира вниманието ви, но не е сигурно дали вие ще привлечете „нечие“ внимание.

Лъв

Не са изключени финансови проблеми. Подредете целите, разпределете приоритетите. Бъдете готови да отстъпите пред чужди аргументи, ако са основателни. Не е желателно да създавате или участвате в конфликтни ситуации.

Дева

Част от деловите въпроси, с които се опитвате да се справите ще са свързани със затруднения. Не се отказвайте и не се отчайвайте. Отстранявайте ги в рамките на възможностите си. Не всички зависят от вас. Потърсете помощ от влиятелни приятели, няма да ви откажат.

Везни

Ще ви потърсят за участие в нов проект с колектив, с който не сте работили. Периодът е подходящ за начало на нова дейност в сътрудничество, така че не отказвайте. Не бързайте да подписвате каквито и да било окончателни договорености. Запознайте се подробно с всички условия и най-вече с всички срокове.

Скорпион

Никаква работа няма да ви затрудни през тази седмица, но въодушевени от резултатите сте склонни да прекалявате с натоварванията. Вероятно ще получите допълнителни финансови постъпления, които определено ще ви заредят с добро настроение. Използвайте част от тях за изглаждане недоразуменията с любимия човек. Ще се окаже печеливша тактика.

Стрелец

Изведнъж ще се окажете в центъра на събитията. Много хора ще разчитат на вашата далновидност и прагматизъм. Участвайте само в дейности, за които носите отговорност. Съдействайте с лично участие, но не и с препоръки, за да не ви обвинят за чужди грешки.

Козирог

Ще се наложи да се справите с огромно количество нова информация за кратко време. Действайте екипно. Опитайте се да привлечете сътрудници и да разпределите работата. Не се задълбавайте в подробности, следвайте основното направление, за да си изградите правилна тактика.

Водолей

Почти всички ситуации, в които попадате ще са неясни и ще се налага да предполагате, да анализирате, но с почти никаква информация. Следвайте интуицията си и то предимно по отношение на хората, с които общувате. Не обсъждайте финансовото си състояние и не показвайте прекален ентусиазъм спрямо предложенията на събеседниците си.

Риби

Проверявайте редовно кореспонденцията си. Ще получите интересни предложения, на които трябва да отговорите незабавно. Ако се появи възможност за допълнителна работа не се отказвайте. Ще е за кратко, но ще е полезно както за професионалния ви напредък, така и за материалното ви състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари