IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 юни

30 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личните конфликти ще се обострят до степен на неконтролируемост. В състояние сте да „успокоите топката“. Мислете за последствията преди да форсирате напрежението.

Телец

Ще преодолеете вътрешните си съмнения. Проявете наблюдателност и действайте с привичното си спокойствие. Ситуацията е спокойна, от вас зависи да предотвратите конфликтите както в личните, така и в служебните отношения.

Близнаци

Прекалено много мисли ви вълнуват, а не са много хората, с които можете да ги споделите. Не разчитайте на случайни събеседници. Ще ви създадат неприятности.

Рак

Ще ви потърсят стари приятели, които са лично заинтересовани от участието ви в някакво занимание. Не е изключено самите те да са разделени на два лагера и да се опитат да ви привлекат на нечия страна. Не е здравословно да участвате.

Лъв

Поне един от колегите ще се противопостави на решенията ви. Не се настройвайте агресивно, потърсете компромисни варианти. Точно в момента не е здравословно да си създавате врагове.

Дева

Не е изключено да се наложи да започнете някакъв ремонт или промяна на мебелировката. Действайте смело. Дори да се наложи да купите нещо, то за ваш късмет, ще го намерите на подходяща цена.

Везни

Каквото и да се случи днес, едва ли ще сте в състояние да реагирате пълноценно. Повече наблюдавайте, по-малко споделяйте. Действайте самостоятелно и умерено.

Скорпион

Някакви действия на близките ще ви разочароват. Запазете спокойствие. Потърсете информация, сравнете подобни казуси и едва след това търсете решение.

Стрелец

Въздържайте се от щедри обещания. Действайте според собствената си програма. Не е желателно да се занимавате с представители на държавната администрация.

Козирог

Прегледайте седмичната си програма още веднъж. Ако е необходимо все пак да се пътува, макар и еднократно и се чудите кога, то днес е денят. Бъдете внимателни при шофиране и окомплектовайте акуратно документите си.

Водолей

Енергийното ви ниво е достатъчно високо, но сте разсеяни и хаотични. Ориентирайте се към изпълнение на рутинни задачи. Желателно е да отложите важните решения за друг ден.

Риби

Намалете темпото. Намалете контактите, не се занимавайте с уреждането на сериозни въпроси. Не е желателно да правите непланирани разходи, не сте в състояние да предвидите необходимостите си в близко бъдеще.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари