IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за юли

1 юли 2016 10 20

Вижте какво ви очаква през тези 31 дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте в Tialoto.bg месечният ви хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С доста сложни ситуации ще се наложи да се справите, но истината е, че имате потенциал. Личните отношения ще се развиват по-добре от очакванията ви. Ако все още нямате сериозна връзка, то вероятността да поставите началото на такава е голяма. На работното място обстановката ще е сравнително спокойна с редки изключения, когато ще изникват твърде спешни или твърде досадни задачи. Идеите, които ви хрумват ще са интересни, приложими и потенциално печеливши, стига да ги представите достатъчно убедително. Финансовото ви състояние ще остане без промяна. Допълнителни приходи не се очертават, така че не си позволявайте непланирани разходи.

Телец

Дали от топлото време, дали от някакъв вид апатия, но през този месец не сте склонни да проявявате прекален ентусиазъм и инициативност. На работното място доста често ще се налага да отстранявате някакви проблеми, предизвикани при това от чужда работа. Действайте мълчаливо, критиките биха ви донесли само неприятности. Личните отношения едва ли ще ви изненадат. Желателно е да избягвате конфликтите и да реагирате дружелюбно на предизвикателствата. Проявете предпазливост спрямо колеги, делови партньори, че дори и съседи. Не е изключено да ви подведат или дори да се опитат да ви измамят, така че преценявайте изказванията си много внимателно. Финансовото ви състояние е стабилно, стига да не си позволявате прояви на разточителност и излишни глезотии.

Близнаци

Най-горещият летен месец съвсем няма да е лишен от събития, които ще ви изпълнят с впечатления, но и в известна степен ще ви изтощят. Ще трябва да се справите и с някои конфликтни ситуации, предизвикани преди всичко от нереалните ви очаквания. Контролирайте емоциите и пазете личните си тайни. Споделяйки подробности от живота си със случайни събеседници ще навредите на личните отношения. Желателно е да сте мили с близките си и да избягвате проявите на ревност, недоверие, неоснователни съмнения. Всеки има нужда от лично пространство точно толкова, колкото и вие. В професионален план ситуацията ще е спокойна, макар че на моменти работата ви ще е доста повече от обикновено. Ще се справите, благодарение на удивителната си работоспособност и гъвкаво мислене. Освен това няма да е напразно, усилията ви ще бъдат достойно възнаградени. Не бързайте да харчите получените приходи, скоро ще имате възможност да ги вложите в печеливша сделка.

Рак

Слънцето ще е във вашия знак през по-голямата част от месеца, което ще ви се отрази прекрасно. Настроението ви е оптимистично, а много често и романтично. Фактор, който не е за пренебрегване. Предстоят успехи на любовния фронт. Няма значение дали сте вече обвързани или още не. Отношенията ви ще са изключително спокойни, изпълнени с взаимно разбиране. На работното място предстоят промени. Много е вероятно да смените длъжността или работното място с нещо по-перспективно и привлекателно. Що се отнася до финансовото ви положение, то желателно е да заложите на прословутата си пестеливост и създаване на запаси. Приходите ще са леко нестабилни, но ще успеете да „закърпите“ бюджета без да посягате на спестяванията, стига да харчите разумно.

Лъв

Близките ви ще се удивят от вашата решителност, последователност и целеустременост. И до голяма степен ще възприемат тактиката ви, което ще ви осигури безпрепятствено придвижване към успеха. Съвсем естествено е, че постиженията ще ви заредят със самоувереност и добро самочувствие, което пък ще се отрази положително на любовните ви отношения. Проблеми може да имат семейните представители на вашия знак, които са решили да отговорят на ухажванията. В крайна сметка, съмненията на партньора ще завършат с въпроси, на които няма да ви се иска да отговаряте, така че бъдете разумни. Финансовото ви положение е стабилно, може да си позволите някои летни глезотийки, но без да се увличате прекалено.

Дева

Изпълнен с динамика период, през който ще преживеете доста промени в различни направления. Как ще ви се отразят тези промени зависи изцяло от личната ви преценка. Водещият мотив сега е постигането на хармония първо със самите себе си, а след това и със света около вас. Така че анализирайте влиянието на събитията върху настроението ви, игнорирайте детайлите, които ви създават отрицателни емоции. Личните (и особено любовните) отношения ще са спокойни. Ще установите, че причините за съмненията ви до момента са били плод на собствената ви фантазия и проявите на ревност са били напълно излишни. В професионален план нещата едва ли ще се променят, дори и да имате желание. Идеята ви за промяна на фирмата, длъжността, бизнеса засега ще остане само идея. Хубавото е, че дори обмисляните от вас промени да не се осъществят, финансовото ви състояние ще е стабилно. Приходите ще са редовни, но и разходите няма да са за пренебрегване, така че правете си сметката „по еврейски“.

Везни

Приемете случващото се през този месец в по-голямата му част като изпитание за собствените ви качества. Проявете интерес към хората от най-близкото си обкръжение. Най-вероятно ще забележите, че някой, на когото изобщо не сте обръщали внимание всъщност го заслужава много повече от други, които толерирате. В рамките на семейството са възможни конфликти, които ще ви се отразят много зле. Постарайте се да ги предотвратите като не драматизирате излишно. В професионален план спънките и противоречията ще са по-малко, но все пак ще ги има. Отстоявайте позициите си, действайте решително. Не е изключено да започнете собствен бизнес или да намерите по-добра работа. Финансовото ви положение не отговаря на собствения ви критерий за стабилност. Въздържайте се от непремерени разходи.

Скорпион

Преживяванията ви ще са свързани предимно с приятелите или най-близките ви хора. Емоциите ще са положителни, ще разполагате с достатъчно време за анализ на резултатите и за правилните заключения, които са ви толкова необходими. В личен план трябва да сте предпазливи и коректни. Вариантите са два: някой показва интерес към вас, който е свързан предимно с финансовото ви състояние или вие ориентирате вниманието си към личност, която ви е „материално“ изгодна. И едното, и другото е еднакво некоректно, но какво пък – както се казва „всеки се спасява поединично“. На работното място ситуацията ще е доста напрегната и не е във ваша полза да се намесвате непрекъснато във всичко. Печелившата тактика е да „останете в сянка“. Не прекалявайте с разходите.

Стрелец

Ще има с какво да запомните този месец. Част от събитията ще са източник на положителни емоции. Лятото ще ви накара да промените преценката ви за някои факти и чувствата си към някои хора. Няма правило за усещанията ви. В някои дни ще ви е приятно да сте сами със себе си. В други дни – да сте в шумна компания с много приятели. Ще можете да си позволите и едното, и другото. А спомените и в единия, и в другия случай ще са еднакво ценни. Активирайте творческия потенциал и нестандартното си мислене. Ще се справите много по-лесно, ако решавате обичайни казуси с необичайни методи. Финансовото ви положение е сравнително стабилно. В състояние сте да си позволите желаната почивка с предпочитаната компания.

Козирог

Едва ли ще можете да се оплачете от липса на две неща – заетост и енергия. Ще се справите с по-голямата част от затрудненията, което ще ви зареди със самоувереност и добро самочувствие. На любовния фронт ще има изненади. Не една възможност за нова връзка ще ви накара да се замислите, но пък както знаете, няма пълно щастие. Новото начало ще е свързано с раздяла или по-точно казано не се опитвайте „да носите две дини под една мишница“. В случай, че вече имате постоянен партньор и не желаете да участвате в грандиозни скандали, то не се заглеждайте настрани. Не е изключено да започнете нова работа или самостоятелен бизнес. Това ще ви осигури финансова независимост, но не и финансова стабилност. Приходите ще са редовни, но по-малко от очакваното.

Водолей

Въображението ви през този месец ще бъде нещо като „локомотив“ за всички изяви. Имате много идеи, интересни са, но не е желателно да действате прибързано и хаотично, както и да се захващате за няколко проекта едновременно. Всяко решение трябва да е добре обмислено, аргументирано и базирано на реални ресурси. Отделяйте време за всичко. Или по-точно казано, разпределете времето си така, че да ви стигне и за работа, и за развлечения, и най-вече за любов. Защото любовни емоции няма да липсват, стига с прословутата си разсеяност и прояви на оригиналност да не отблъснете обекта на собствените си желания и даже такъв, който упорито търси близостта ви. Избягвайте конфликтите на работното място. Само така ще стабилизирате позициите си. Не си правете финансови експерименти, ще се окаже нездравословно.

Риби

Ежедневието ви като цяло ще е интересно, но достатъчно спокойно, за да не изпитвате стрес и да не изпадате в депресия. Реагирайте гъвкаво. Приемайте фактите такива, каквито са и дори да не ви харесват, опитайте се да се възползвате от тях, вместо да се паникьосвате и да търсите външна помощ. Отношенията, (приятелски, любовни, дори колегиални) също ще са много умерени. Ще разполагате с достатъчно време да ги анализирате и „подредите“. Да решите кой ви е просто колега, кой – познат и към кого имате намерения „по`така“. Трудностите са преодолими, а промените в началото може да са трудни, но ще се окажат благоприятни. Ще разполагате с достатъчно финанси за набелязаните покупки. Въздържайте се от инвестиции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари