IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

4 юли 2016 09 40

Какво ви очаква за периода 4-10 юли

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 4-10 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще подредите предстоящата седмица в листата на най-успешните си. В личен план са възможни разочарования. Или човек, към чиято близост се стремите изобщо няма да ви обърне внимание, или постоянната ви връзка ще премине през кризисен период. И в двата случая ще ви е еднакво кофти. Въздържайте се от рискови финансови операции. Материалното ви състояние в момента е нестабилно.

Телец

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления през тази седмица, които ще са свързани със следващ етап на задача, която вече сте завършили. В същия момент не е изключено да ви отправят примамливо на пръв поглед предложение за инвестиции. Не се увличайте от идеята за бързо забогатяване, не бързайте да отговаряте, запознайте се с условията задълбочено. Най-вероятно ще се окаже пирамидална схема.

Близнаци

Седмицата ще започне и ще завърши с куп въпросителни и трудни за решаване въпроси. Вълненията ви основно ще са свързани със семейството и роднините. Някой ще има нужда от помощта ви и това ще ви принуди почти ежедневно да променяте предварителните си планове. На работното място са възможни конфликти между колегите, в които не е желателно да се намесвате. Въздържайте се от прибързани решения и спонтанни изказвания.

Рак

Финансовото ви състояние ще е стабилно, стига да не си позволявате прояви на разточителност и да не посягате на запасите си. В професионален план периодът ще е спокоен. Що се отнася обаче до личните и любовни отношения, ситуацията ще е доста непредвидима, а оттам и напрегната. Предстоят ви трудни разговори, които може да завършат с раздяла. Не отлагайте агонията, ще се почувствате по-зле.

Лъв

Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви сериозни неприятности през тази седмица. В професионален план ще успеете да довършите проект или дейност, която ви е отнела доста време, но пък резултатите ще се харесат на всички и най-вече на шефовете ви. Което от своя страна ще е свързано и с допълнителни финансови постъпления. Що се отнася до личните отношения, то постарайте се да реагирате спокойно на изненадите и да отговаряте с чувство за хумор на предизвикателствата. Ще си спестите куп неприятни и при това съвсем излишни разговори.

Дева

Усилията ви през тази седмица ще са насочени предимно към подобряване на финансовото положение. След упорито търсене на информация най-после ще намерите допълнителен източник на приходи във вид на допълнителна работа или пък на краткосрочна инвестиция. Що се отнася до личните отношения ситуацията не е чак толкова оптимистична. Не са изключени конфликти, предизвикани от прояви на незаинтересованост спрямо проблемите на партньора.

Везни

Доста спокоен от емоционална гледна точка период, в който ще имате възможност да поставите в ред собствените си мисли и чувства. На работното място едва ли ще се наложи да преодолявате някакви сериозни затруднения. Колегите ще са благодарни за всяко съдействие и е много вероятно да изразят благодарността си не само с думи, а и с мил подарък. В личен план неприятни изненади също не се очакват. Ако все още нямате сериозна връзка, то не е изключено точно сега да поставите началото.

Скорпион

Всичко зависи от вас. В състояние сте да управлявате действията си и да контролирате резултатите. Можете да реализирате всички замисли, ако се въздържате от емоционални изблици и от непредвидени разходи. Обмисляйте всяка покупка, не харчете под влияние на спонтанен порив. Обмисляйте и изказванията си. Прекалената ви искреност може да нарани нечия нежна душа, за което определено ще съжалявате.

Стрелец

С каквито и задачи да ви натоварят на работното място ще се справите. В състояние сте да постигнете бърза концентрация и да организирате работата си оптимално що се отнася до времето, с което разполагате. Докато всички останали се вайкат, вие ще сте си изработили печелившата тактика. В личен план ситуацията на моменти ще е критична, защото ще се налага да се справяте с поредица битови задачи, които няма да са ви приятни. Отлагането ще провокира остра реакция от страна на близките ви.

Козирог

С прекалено много задачи ще се наложи да се справите за кратко време. Това може да предизвика тревога, неувереност в собствените сили, дори прояви на паника и хистерия, които принципно не са характерни за вас. Посъветвайте се с по-опитни колеги или приятели. Споделете съмненията с близките си. Може да ви предложат нестандартно на пръв поглед решение, което обаче ще се окаже приложимо и полезно. Не се отказвайте от замислите си.

Водолей

Приятен период, в който ще имате възможност да редувате полезното с приятното. В професионален план едва ли ще имате сериозни затруднения. В личен план ви предстои поредица интересни преживявания. Не е изключено да ви поканят на някакво семейно тържество или да участвате в тиймбилдинг, където ще привлечете всеобщото внимание. Радвайте се на личната си популярност, но не превръщайте професионалните отношения в любовни.

Риби

Вниманието ви ще бъде погълнато почти изцяло от служебните задължения. Професионалният напредък ще ви окуражи и ще ви помогне да постигнете така желаното душевно равновесие. Ще имате достатъчно време да анализирате контактите си и да прекратите връзките, които отдавна са лишени от съдържание. Не отлагайте, във ваша полза е да промените динамичния си стереотип.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари