IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

11 юли 2016 10 20

Какво ви очаква за периода 11-17 юли

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 11-17 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На дневен ред ще излязат личните и по-точно любовните отношения. Ще успеете да изгладите старо недоразумение или да освободите любимия човек от собствените му съмнения. Приемете го като голям успех. Ще се разтоварите емоционално. Избягвайте спонтанните разходи, финансовото ви състояние е нестабилно.

Телец

Вероятно ще получите някакви допълнителни приходи. Не бързайте да ги „намествате“ в скъпи покупки, инвестиции или борсови операции. Засега е желателно да заделите запаси. Съвсем скоро ще се наложи да преразпределяте финансите си във връзка с непредвидено събитие.

Близнаци

Почти ежедневно ще ви застигат купища новини, свързани с близки, роднини или стари приятели. Част от тях ще предизвикат спонтанни вълнения, чувство на съжаление, безпомощност, съчувствие. Постарайте се да запазите обичайния си ритъм на работа и да подхождате към задачите отговорно. Не са изключени разправии между колегите, които да ви развалят настроението.

Рак

Ще се случват разни промени, при това доста динамично. Не става дума за нещо сериозно и необратимо, но е много вероятно първоначално да ви е трудно да осъзнаете какъв ще е резултатът и как е най-правилно да реагирате. Споделете съмненията с близките и се вслушайте в препоръките им.

Лъв

Вероятно ще участвате в някакво публично събитие, професионална среща, конференция, обсъждане. Ще е много полезно за вас, защото ще създадете полезни връзки. Благодарение на споделения опит ще напреднете с личните си проекти. Професионалните успехи ще се отразят благоприятно и на личния ви живот.

Дева

Ще се опитате да съчетаете професионалните с личните занимания. Не е изключено да се наложи да пътувате в изпълнение на служебните си задължения, но посоката да е в близост до ваша вила или селска къща. Така ще успеете да си свършите работата и да отделите време за поддръжка на къщата. В края на седмицата е вероятно да организирате уикенд с приятели именно там.

Везни

Не е изключено да ви изненадат с новина, която да ви ядоса или разочарова. Събитие, за което се готвите от доста време или ще се отложи, или няма да имате възможност да участвате. Настроението ви ще е толкова минорно, че ще се наложи близките и приятелите да положат усилия, за да ви успокоят и възстановят душевното ви равновесие.

Скорпион

Ще напреднете в професионален план. Вероятно ще имате възможност да промените работното място или пък да съчетаете няколко функции, поради което да ви повишат заплатата. Не очаквайте, че колегите ще приемат събитието с възторг. Но и не се конфронтирайте с тях. Изпълнявайте задълженията си стриктно и се дистанцирайте от клюки и интриги.

Стрелец

Продуктивна седмица, но и спокойна. Събитията ще се случват според очакванията ви. Дори да има нещо изненадващо, то напълно ще сте в състояние да се справите. Разпределете времето си между работа и почивка така, че да имате възможност за контакти с природата, с близките и с приятелите си. Вечеря на открито, разходка в парка, леки спортни занимания ще ви осигурят стабилен тонус и работоспособност.

Козирог

Ако все още не сте ползвали годишния си отпуск, то помислете за фигурата си. Все още имате време да оправите нещата, в случай че сте с наднормено тегло. По-пълничките може да променят начина на хранене като преминат на предимно растителна храна. Останалите е желателно ежедневно да отделят време за спортни занимания или разходка на открито.

Водолей

Основно вниманието ви ще е ангажирано с решаване на семейни проблеми. Не е изключено да обсъждате въпроси, свързани с ремонт на вашия дом или този на родителите ви. Ще е трудно да съчетаете професионалните с личните ангажименти. Потърсете съдействие и не надценявайте нито физическите, нито психическите си възможности.

Риби

Обстановката на работното място ще е твърде напрегната. Или ще установите, че някой умишлено спъва работата, или пък че се опитват да ви принудят да действате противно на принципите си. Не се конфронтирайте открито. Създайте си тактика, разговаряйте с по-висшите инстанции индивидуално. Директните спорове няма да завършат с желания резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари