IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 юли

15 юли 2016 05 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Следвайте обичайната си програма. Преценете старателно дали да приемате някои покани за срещи. Много е вероятно да уредите успешно досаден юридически проблем.

Телец

На работното място едва ли ще се наложи да преодолявате сериозни затруднения. В битов план обаче ситуацията е по-различна. Ще се наложи да участвате в организацията на преместване или пък на имотна сделка. Действайте с привичната си настоятелност.

Близнаци

Старите идеи в „нова опаковка“ – това ще е мотото на днешния ви ден. Възползвайте се. Ще имате възможност да представите някои стари проекти в „нова светлина“ и да получите добри приходи от тази презентация.

Рак

Опитайте се да превъзмогнете привичната си скованост и консерватизъм. Днес ще имате възможност да общувате с хора, доста различни от вас. Не следвайте стереотипа си да отричате всичко. Напредъкът зависи изцяло от поведението ви.

Лъв

Обстановката е спокойна. Може да отделите време за старите проекти. Нещо, което преди време ви е затруднило или разочаровало, сега ще ви се получи добре, пробвайте.

Дева

Следвайте и отстоявайте интересите си. Не е изключено да установите, че е наложително да реализирате някои промени в бита или динамичния си стереотип. Направете го. Колкото по-бързо, толкова по-добре.

Везни

Ще имате възможност да възстановите стар контакт или да подновите членството си в група по интереси. Не се надявайте на много. Емоциите ще са свързани по-скоро с разочарование, отколкото с ентусиазъм.

Скорпион

Колкото и да не ви се иска ще се наложи да промените плановете си за днес. Причините може да са различни, но в основата на всичко ще са хора, на които държите. Не съжалявайте, тези хора го заслужават.

Стрелец

Ентусиазирани от дребна случка изведнъж ще се окажете в „окото на бурята“. Всъщност, в добрия смисъл. Ще научите ценна информация, от която можете да се възползвате.

Козирог

Ще получите новина, която чакате от доста време. И отделно от това, информация, която не само не ви е необходима, ами направо не бихте желали да знаете. Става дума за ваши близки, в чиито решения не бива да се намесвате.

Водолей

Ще разполагате с достатъчно време, за да прегледате изоставените занимания. Става дума не за задължителните, които сте отписали, а за онези, които сте подхванали по лична инициатива и желание. Следвайте интуицията си.

Риби

Адаптирайте се. И колкото по-бързо и с по-малко емоции, толкова по-добре. Следвайте колективните тенденции и не се натоварвайте с отговорности. Наблюдателната и изпълнителска позиция в момента ви е по-благоприятна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари