IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

18 юли 2016 12 20

Какво ви очаква за периода 18-24 юли

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 18-24 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Основно място в съзнанието ви ще заемат въпроси, свързани с професионалната квалификация. Може да решите, че имате нужда от допълнителна подготовка или от нова информация, която да попълни и освежи познанията ви. Нищо чудно да издирите някакви курсове, семинари или други кратковременни форми на обучение, дори он-лайн, в които да се включите. Важно е да получите подкрепа от любимия човек, така че отделете време и споделете вълненията си.

Телец

Нова, непозната личност ще започне да гравитира в орбитата ви и определено ще ви заинтригува. Ще разчупите контурите на привичното си безразличие и не е изключено да изпратите сигнали за възможен флирт. Може да ви изглежда интересно и перспективно, но най-вероятно ще се окаже отегчително и вредно за работата ви. 

Близнаци

Сравнително спокоен период. През деня основно ще сте погълнати от задълженията си, а вечер – от проблемите на близките. Опитайте се да излезете от този затворен кръг. Ще възстановявате силите си много по-бързо, ако от време на време си организирате разходка, посещение на културно мероприятие или вечеря на открито. Отделете малко време и за най-близките си приятели, те ще са доволни. 

Рак

Независимо дали вече сте в отпуска или не основно ще ви занимава информация, свързана с непознати места. Ако вече сте се докопали до заветната ваканция, то най-вероятно ще обиколите всички забележителности в областта, където сте отседнали. Ако все още организирате почивката, то ще проучите къде, какво и на каква цена може да посетите. И в двата случая ще ви е приятно. 

Лъв

Обикновено се твърди, че летният период е пасивен за професионалния напредък, но точно през тази седмица вие ще се радвате на доста възможности за изява. В рамките на различни публични инициативи ще имате възможност да презентирате работата си и да общувате с много хора от бранша. Поне с един от тях ще създадете стабилен контакт с потенциал за лична връзка. От вас зависи дали ще се възползвате. 

Дева

Предстои ви един не лек период. В чисто битов план сте в състояние да се справите с всичко, но не се чувствате достатъчно уверени в собствените си сили. Достатъчни са две думи за кураж и подкрепа и самочувствието ви ще се възстанови в обичайните размери. Трябва ви ясен план за действие с точно разпределение на времето. Хаотичните занимания ще ви създадат усещане за тревожност. 

Везни

Колкото по-самостоятелно подхождате към задачите си, колкото сте по-активни, толкова по-добре. Заниманията ви ще са еднотипни и познати, но е много възможно някой от колегите да ви предлага нови тактики, да се опита да промени динамичния ви стереотип. Бъдете откровени и отстоявайте позициите си. Ако се чувствате уверени в собствените си методи не позволявайте да ви се бъркат в организацията. В личния живот стресови ситуации не се очакват. 

Скорпион

В рамките на обичайното през тази седмица ще успеете да довършите някои изостанали проекти и да се издължите на когото трябва. В личен план е много вероятно да проведете труден, но полезен разговор с приятел, с когото в момента сте в конфликт. Не отлагайте, ще преодолеете противоречията. Любовните отношения може да се окажат малко проблемни, но ако анализирате фактите от различни гледни точки ще „разчупите ледовете“. 

Стрелец

Съвсем няма да ви е скучно в предстоящата седмица. Професионалните занимания ще са без промяна, но ще има изненади в личния живот. Много е вероятно да ви гостува приятел, който не сте виждали от доста време или роднина, който живее в друга държава. И в единия, и в другия случай ще се забавлявате добре. Има предпоставки за допълнителни приходи – награда, скъп подарък или друг вид материална придобивка, което ще бъде добър старт за реализация на следващите ви намерения. 

Козирог

Със сериозна провокация, свързана с личните отношения ще се наложи да се справите. Съществуват няколко хипотези: начало на нова връзка без да е приключила старата, смесване на професионални с интимни отношения или най-лесния и безболезнения – просто да попаднете на „личността на живота си“. Безболезнено ще е, естествено, ако все още не сте обвързани. При всички останали случаи ви предстоят тежки разговори

Водолей

С разни дребни неприятности ще започне седмицата. Напълно сте в състояние да се справите, но по-скоро не ви се занимава. Приятел или колега в желанието си да ви помогне може да ви подтикне към различни езотерични занимания. Не си губете времето с експерименти. Следвайте доказаната истина: помогни си сам, че да ти помогне и Господ. 

Риби

Опитайте се да живеете извън собствените си мисли. Прекалено сте вглъбени в себе си, в „сериозните“ си проблеми, които по-скоро си представяте в черни краски, отколкото да ги има и в собствената си гордост. Ако надскочите ограниченията, които сами си поставяте ще можете да се справите с обективната си работа и да разведрите личните отношения. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари