IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете и зодиите: Грозната истина

23 юли 2016 15 30

Какви са най-неприятните му черти според неговия зодиакален знак?

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Преди няколко дни ви представихме най-лошите черти на дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, за да си имате едно наум. Сега пък сме се съсредоточили върху най-лошите качества на всеки мъж, според неговия зодиакален знак.

Ако сте фен на астрологията, със сигурност ще се забавлявате с текста по-долу, а вероятно ще откриете и много истина в написаното.

Без значение каква е зодията на вашия любим мъж – той със сигурност е най-добрият за вас и превъзхожда всички останали, но все пак имайте предвид тези негови негативни характеристики:

Овен

Адолф Хитлер е бил Овен и това има смисъл. Мъжете от тази зодия обичат да доминират и са склонни да драматизират много, когато нещата не вървят по техния план. Те лесно избухват гневно и яростта им е силна. Те са властни и енергични, а темпото им е трудно за следване.

Телец

Тези мъже са метросексуални материалисти. За пари са готови на почти всичко. Освен това често мъжете Телец са по-суетни от половинките си (сетете се за Дейвид Бекъм). Другото много лошо качество на тези мъже е, че са склонни да се подиграват на другите за тяхното облекло, визия и несъвършенства. Освен това често тези мъже са... много скучни.

Близнаци

Прототипният мъж от тази зодия наистина има двойствена личност – в един момент той е зъл гений, в друг е пълен идиот. Основният му недостатък е неговата непредсказуемост, а също и това, че обича да кара хората да се чувстват неудобно. Мъжете Близнаци нямат чувство за такт и не владеят дипломацията. Известен представител на този знак е Джони Деп.

Рак

Този мъж е твърде раним и чувствителен, освен това често е тъжен и мрачен без особена причина. Друг негов недостатък е, че обича да контролира живота на половинката си и не се интересува, че навлиза твърде рязко в нейното лично пространство. Известен представител на зодия Рак е Том Круз.

Лъв

Мъжете от тази зодия са много суетни същества, които изискват постоянно внимание, иначе изстиват към половинката си. Те се обграждат от подмазвачи и ласкатели, които да галят огромното им его. Мъжът Лъв не е много голям приятел, защото смята, че другите трябва да му правят услуги. Известен мъж от тази зодия е Барак Обама.

Дева

Мъжът Дева е мързелив, но не в традиционния смисъл. Той по-скоро не се раздава в отношенията си, пести се и чака всичко наготово. Освен това той има склонност да анализира всичко, което е доста досадно. Девите си падат расисти и са хипохондрици. Известен мъж от тази зодия е Чарли Шийн.

Везни

Везните са флиртаджии, които са склонни към изневери. Те са много мързеливи, но в буквалния смисъл – трудно стават от леглото и от дивана Освен това са твърде нерешителни, което не е секси. Известен мъж Везни е Уил Смит.

Скорпион

Тези мъже са отмъстителни социопати, които биха навредили и на невинна мушица, ако я заподозрат в измяна. Скорпионите са тъжни, мнителни и сложни личности. Могат да са много груби, безскрупулни и дори зли. Известен Скорпион е Леонардо ди Каприо.

Стрелец

Тези мъже са невъздържани, твърде спонтанни и често се държат като пълни идиоти. Те не са особено разумни и са склонни да противоречат за всичко на всички. Освен това се смятат за по-умни и духовни личности, отколкото са всъщност. Известен Стрелец е Брад Пит.

Козирог

Тези мъже трудно излизат от черупката си и са болезнено срамежливи. Те обикновено държат да се движат по строг план и не са никак спонтанни. Освен това са леко странни, много критични, а кариерата им е по-важна от личния живот. Известен представител на тази зодия е Брадли Купър.

Водолей

Мъжът Водолей е хипи по натура. Мисията на живота му е да не живее скучно, което го кара да прави много шантави неща всеки ден. Тези мъже не осъзнават, че понякога стават скучни именно с желанието си да са оригинални и да са далеч от стереотипа. Известен Водолей е Джъстин Тимбърлейк.

Риби

Рибите нямат никакво чувство за хумор. Те са прекалено чувствителни и са депресивни личности. Те приемат всички шеги за „обидни“ и всички по-лични въпроси за „неудобни“. Те са много хлъзгави като истинска риба и трудно можете да ги хванете за по-сериозен разговор. Известен мъж от зодия Риби е Адам Лавин.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Scorpy ( преди 7 години )
Още като прочетох ,че Хитлер бил зодия овен и ми стана ясно нивото на пишман астролозите!Тая статийка най-вероятно е писана от някой овен-няма по-заблудени и изключително елементарни частици от тях. Доказано най-малоумната зодия, неслучайно е първа-Бебето на хороскопа! За Козирог пък специално написаното в статията е крайно нелепо. По брутални хора от Козирозите не познавам! Уважавам ги много!А, да-Поздрави от един Скорпион ,шматки, (Овен, Лъв, Рибки)!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
HoiBai ( преди 7 години )
Девите си падат расисти и са хипохондрици. Падам и умирам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vie_ste_zle ( преди 7 години )