IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-сексапилното нещо на всяка зодия

22 юли 2016 15 00

Познавате ли добре човека, когото обичате?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Хороскопите винаги са много забавни, защото се отнасят за вас и за личността ви. Но те са още по-забавни, когато са за някого, когото познавате.

В крайна сметка, не познаваме ли по-добре хората, които обичаме?

Различните зодии се привличат и ако вече имате обект на вашето внимание и любов, то със сигурност е добре да знаете в какво се замесвате.

Връзките невинаги зависят само и единствено от нас, затова е добре понякога да получим малко помощ и от звездите и то в един доста буквален смисъл.

Ето какво е най-сексапилното нещо във всяка една зодия.

Овен – Тяхната страст

Ще следвате представителите на зодия Овен през целия си живот. Те са независими, импулсивни и са склонни да живеят живот на постоянно движение. Тези хора няма да спрат, докато не се уверят, че обичате да ги гледате как заминават.

Страстта и импулсивността, която те притежават ще ви опиянява. Ще се превърнете в роб на техните желания и начинания, опитвайки се постоянно да намерите място в надпреварата.

Телец – Техният успех

Има ли нещо по-сексапилно от мъж или жена, която знае как да си свърши работата? Заради тяхното постоянство, хората, родени под знака на Телеца, са лидери във всяка една индустрия. Скромни са за своите подвизи, но определено постигат много.

Ако имате връзка с Телец, очаквайте да се наслаждавате на вино и вкусна храна. Хората от тази зодия имат страхотни гостоприемни качества и винаги се стараят да угаждат на хората, които обичат. Обичат да са заобиколени от красиви неща и ще се постараят вие да сте едно от тях. Дават трудно спечелените си пари за този, когото обичат.

Близнаци – Тяхната мъдрост

Ако искате някой, който умее да говори, потърсете си партньор от зодия Близнаци. Ще бъдете пленени от техните ораторски умения. Ще бъдете погълнати от историите им, но внимавайте – въпреки чара, те имат остър език и могат много да ви засегнат.

Техният неуравновесен характер ги прави много желани. Способни са да си тръгнат без предупреждение. Винаги го има риска, че за тях ще останете просто една история в миналото.

Рак – Тяхната непредсказуемост

Перфектното описание за зодия Рак е предсказуемо непредсказуеми. Никога не знаете какво ще им хрумне, защото те постоянно лавират между зависими и независими, меки и твърди, дистанцирани и емоционални. Можете да се потопите във връзка с тях, защото ще сте привлечени от тяхната необузданост.

Свободният дух не идва без минуси – тяхната нерешителност. Ракът трудно се отказва, ако обича. Не можете да го откачите от обекта на първата му любов, дори и да изпитва нещо към вас.

Лъв – Техният чар

Лъвът е този човек на бара, който може да ви заведе вкъщи без дори да ви черпи питие. Ако никога не сте се сблъсквали с представител на тази зодия, предупреждаваме ви: Ще ви плени.

Хората от тази зодия са пълни с енергия и топлина и са природни магнити. Заради това, те са развили и страхотно его – нещо, което подхранват с постоянно внимание.

Дева – Тяхната интелигентност

Няма нищо по-сексапилно от човек, който може да мисли. Независимо дали в леглото или на улицата, Девите могат да решат всеки един проблем. Ще ви впечатлят с истории, познания и бездънен инструментариум.

Обичат да използват главата си, затова по-добре не ги карайте да запретват ръкави. Хората, родени под този знак, са настоятелни и ще ви убедят да се влюбите в тях. Не ги е страх и са изключително лоялни – борят се за този, когото обичат.

Везни – Тяхната чувствителност

Ако искате да разберете дълбините на душата си, търсете си партньор от зодия Везни. Хората, родени под този знак, са склонни да бъдат много чувствителни и още след запознанството ще научат тайните ви. Не са натрапчиви, затова не очаквайте те да вземат контрола.

Ако имате нужда от подкрепа – Везните ще са чудесни, ако става въпрос за философски или емоционален казус.

Скорпион – Тяхната тъмна загадъчност

Хората, родени под знака на Скорпион, са много тъмни по душа. Те могат да ви изгорят по-бързо, отколкото сте очаквали. Перфектни са за хора, които търсят сложни връзки, изпълнени с възходи и спадове. Да живеете екстремния им живот е изкушаващо, защото когато е добър, той наистина е много добър.

Както повечето хора от „тъмната страна“, Скорпионите вървят в комплект с тъмната си съблазнителна сила и умеят да създават торнадо от емоции и драма. Това може да доведе до пристрастяване към личността им за известно време, но може и да създаде страх от тях.

Стрелец: Тяхната добрина

Ако ви привличат хора с нежна природа, то тогава Стрелецът е перфектен. Те ще ви пленят с нежността и любовта си и няма да се страхуват да се разкрият напълно пред вас. В същото време, Стрелецът е склонен да се доверява на много хора и ще трябва да свикнете, че споделя.

Търсят основно честност и искреност, затова няма да простят лъжа.

Козирог – Тяхното мълчание

Хората, родени под знака на Козирога са стоици по своята природа и са абсолютно убедени в своите вярвания и тяхната правота. Не се разкриват лесно и мълчанието им кара хората да се опитват да гадаят. Козирогът е страстен, когато търси любовта.

Водолей – Техните странности

Хората, родени под знака на Водолея са заклинатели без дори да го осъзнават. Не са нито учтиви, нито невъзпитани. Склонни са да мечтаят да бъдат различни от останалите, но са най-красиви, когато не се опитват да подражават на никого.

Малките им маниери, дребните им навици и уникален начин на живот са способите, с които пленяват другите. Имат различна гледна точка над живота и над хората, които обичат.

Риби – Тяхната гъвкавост

Независимо дали става въпрос за планове или за в леглото, Рибите са много гъвкави. Известни са с това, че са много емоционални, но не и наивни. Не бъркайте наивността с невинност. Имат стари души и мъдростта им не е за подценяване. Ако са заплашени – със сигурност ще атакуват. Въпреки че нямат проблем да се подвизават „зад кулисите“, няма да позволят някой да ги мачка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари