IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юли

22 юли 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Като цяло обстановката ще е спокойна. Даже може да се случат събития, които да разпалят любопитството ви. Независимо от положителните тенденции за вас ще е по-добре да действате с умерено темпо.

Телец

Проявете предпазливост във всяко отношение. Не приемайте всяка чута информация за „чиста монета“, колкото и да ви хареса. Съществува опасност да си създадете невярна представа за фактите, което е предпоставка за неприятности.

Близнаци

Връхлитат ви не лоши идеи, които при това ви зареждат с оптимизъм. Малко е опасничко да се захващате веднага с реализацията им, защото в момента виждате позитивите, но не и евентуалните финансови загуби.

Рак

Следвайте въображението си. Денят ще е спокоен, бихте могли да се справите със задачи, изискващи предимно творчески подход. Финансовото ви положение е стабилно.

Лъв

Не бързайте с новите проекти и дори с предложенията за такива. В момента е по-благоприятно за вас да сте в наблюдателна позиция. Изграждайте си тактика едва след като сте проучили колективната нагласа.

Дева

Отношенията с любимия човек може да се окажат леко кризисни. Връхлитат ви съмнения и губите обективната си преценка. По-добре изяснете подробностите, вместо да си внушавате небивалици.

Везни

На работното място атмосферата ще е изпълнена с напрегнато очакване. Предстои някаква реорганизация, но никой не знае как и защо. Избягвайте излишните въпроси, останете „в сянка“.

Скорпион

Преценете правилността на собствените си действия и изказвания преди да критикувате другите. Днес сте неспокойни, концентрацията ви е трудна. Мислите ви се прехвърлят ту към една, ту към друга тема. Не се занимавайте със сложни задачи.

Стрелец

В емоционален план денят ще е динамичен, при това разнопосочно. Непрекъснато ще се редуват приятни с неприятни преживявания и колкото по-стабилно контролирате реакциите си, толкова по-добре. Съобразявайте се предимно с финансовото си и здравословно състояние.

Козирог

Проверявайте по няколко пъти всяка информация, която се каните да използвате, всяка цена, която ви изискват да платите и всеки документ, който подписвате. Съществуват предпоставки за материална загуба или документална грешка.

Водолей

Настроението ви е оптимистично и сте много убедителни днес. Използвайте момента, за да изясните съществуващо лично недоразумение. Ориентирайте вниманието си към любимия човек. Дори и да иска, няма да може да ви се разсърди, така че действайте смело.

Риби

Не споделяйте личните си преживявания. Някой ще се възползва от слабите ви страни или от грешка, която сте допуснали преди време. Да сте самокритични не означава да обсъждате недостатъците си публично.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари