IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-верните зодии?

27 юли 2016 13 40

На кого можете да разчитате в любовта?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Докато сте в търсене на своята перфектна половинка, със сигурност ще се срещате с представители на различните зодии.

Ясно е, че искате някой, който ви е верен и склонен да инвестира емоционално в моногамна връзка.

И докато всички знаци са способни да бъдат верни, има някои, които се справят много по-добре от другите.

Представяме ви най-верните в любовта зодии – те желаят дълга и стабилна връзка, без да дават дори повод за съмнение на своята половинка.

Телец

Телците обичат да създават комфорт и са изключително чувствени. Те се стремят към стабилност и обикновено може да се разчита на тях, лоялни са. Представителите на зодията умеят да планират нещата и винаги гледат в бъдещето, готови да решат всеки един проблем, който може да се появи в живота им. Най-голямата им мечта е стабилен брак или връзка.

Рак

От всички 12 зодиакални знака, Ракът е най-притеснен за своята сигурност в дългата връзка. Те обичат дома и семейството и не са щастливи, ако нямат дълбоки емоционални връзки. Представителите на тази зодия обикновено се грижат за всички, на които държат.

Дева

Девите са чувствителни, творчески настроени и склонни да бъдат много интуитивни, когато става въпрос за чувствата и нуждите на другите. Те обикновено са много подходящи за приятели и любовници, винаги са готови да предоставят „рамо“, на което човек да поплаче. Девите са чудесен партньор в живота.

Везни

Хората от този знак се стремят към мира и хармонията, особено в отношенията, и имат желание за справедливост и честност. Везните са креативни и многолики, и когато имат проблем във връзката, те го решават. Вълнуващи любовници, Везните са надеждни и лоялни.

Козирог

Козирогът обича стабилност, особено когато става въпрос за връзка. Повечето представители на тази зодия осъзнават, че успехът изисква работа и решителност и не се страхуват и от двете. Когато възникнат проблеми в една връзка, Козирогът има търпението, за да оправи нещата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари