IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

1 август 2016 08 20

Какво ви очаква за периода 1-7 август

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 1-7 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Всичко зависи от вас. Избягвайте прибързаните решения и изказвания. Отнасяйте се с любов към близките си. Ще преодолеете конфликт от личен характер, но за целта трябва да сте справедливи и да избягвате острите критики.

Телец

Предимно с контактите си ще се занимавате през тази седмица. Ще прекратите някаква връзка за сметка на нещо ново, което ви изглежда доста перспективно. И в двата случая става дума за делови отношения. Действайте смело спрямо изчерпаните контакти и предпазливо спрямо новите.

Близнаци

Подготвителен етап за следващите ви творчески изяви. Преценявайте обещанията си. Неизпълнението на някое от тях и преживяното разочарование на партньорите ще е лош залог и пречка за напредъка ви. Крайното ви решение е свързано със среща с влиятелна личност, отстоявайте позициите си.

Рак

Професионалният напредък и финансовите постъпления ще вървят ръка за ръка. Вие сте наясно както с концепциите, така и с тактиката си, но не забравяйте, че освен вашата, има и други гледни точки. Координирайте действията си, избягвайте директните конфликти, които ще подронят авторитета ви.

Лъв

Най-важните задачи през тази седмица ще са свързани с оформяне на документи, контакти с държавната администрация и важна покупка. Разпределяйте времето си така, че да разполагате с допълнителен период, в който ако се налага да коригирате допуснати грешки. Преди да похарчите пари за каквото и да било направете обстойно проучване на пазара.

Дева

Първите няколко дни от седмицата ще са особено напрегнати, за сметка на последните. Постарайте се да довършите най-важното още в началото, защото енергетиката ви постепенно ще отслабва. Може да не го усетите веднага, но ако намалявате темпото постепенно, то едва ли ще имате каквито и да било оплаквания. Организирайте почивните дни така, че да сте сред природата.

Везни

Наблюдавайте събитията около себе си и внимателно се адаптирайте към тях. Ако целите на работното място се променят, то приемете фактите спокойно. Ако ви предложат да промените условията на работа, то пробвайте преди да дадете окончателен отговор. Изобщо, преживяванията ви ще са динамични, но и интересни.

Скорпион

Най-важното за вас е да синхронизирате желанията с възможностите си. Разпределете целите така, че да свършите и личната, и професионалната си работа. Не надвишавайте определения финансов лимит. Не взимайте и не давайте пари на заем. Ако се налага да подписвате важни документи, то четете ги подробно, не е изключено да има подвеждащи условия.

Стрелец

Следвайте принципите си и не рискувайте. Много е вероятно да ви отправят привлекателно предложение за пътешествие, състезание или покупка на нещо, свързано със свободното ви време. На вас може и да ви звучи интересно, но близките ви вероятно ще реагират остро. Назрява конфликт, който не само можете, но е и желателно да предотвратите.

Козирог

Период, изпълнен с доста интензивна дейност и сложни решения. Разчитайте на познанията си и ползвайте чуждия опит, когато се налага. Не следвайте установени практики, само защото са показали ефективността си. Подхождайте творчески при трудни казуси.

Водолей

Едва ли ще реализирате първоначалните си намерения. Желанието ви е да действате на бързи обороти, но ще се наложи да намалите темпото. Част от резултатите, които се стремите да постигнете, зависят от чужда воля. Приемете кратките периоди на застой като възможност за почивка и им се наслаждавайте.

Риби

Мислете за целите си в перспектива, а не за резултатите на момента. И ако за реализация на някаква дейност получите помощ в момента, то не разчитайте, че това ще се случи и в бъдеще. Действайте пресметливо, що се отнася до паричните постъпления. Отстоявайте позициите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари