IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9 неща, които не трябва да искате от съпруга си

3 август 2016 11 00

Наръчник за омъжени жени

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако искате да сте щастлива съпруга и да имате успешен брак, трябва да оказвате емоционална подкрепа на своя мъж, дори във времена на трудности.

Освен това не трябва да имате нереалистични очаквания към вашата законна половинка.

Ето и кои са според експертите нещата, които не е приемливо да искате или изисквате от мъжа си:

1. Да избира между вас и майка си

Каквито и да са вашите проблеми с майката на съпруга ви, все пак тя си е негова майка. Не можете да искате от него да спре да комуникира и/или общува с нея. Има риск, ако го накарате да избере да предпочете нея, а да се отчужди от вас.

2. Да ви изслушва сякаш ви е приятелка

Съпругът ви не може да ви осигури общуването, което имате със своята най-добра приятелка. Той не може да „влезе“ в същината на вашите женски проблеми, да изпита вашите чувства и емоции, да изслуша внимателно всички клюки, които ви вълнуват и т. н. Ако очаквате това от него, най-много да го разочаровате много.

3. Никога да не поглежда друга жена

Нормално е един мъж да забележи красивата жена, която минава покрай него. Това е естествено, стига да не го прави твърде явно и обидно продължително.

4. Да се откаже от страстите си

Професионални или личностни, интересите на съпруга ви са част от това, което ви е привлякло към него в началото на връзката ви, така че не трябва да хвърляте енергия в това да го откажете от тях, след като се омъжите. Това, че вашият мъж си има хобита, не значи, че ще игнорира семейството ви.

5. Да се промени или да не се променя изобщо

И двете неща са невъзможни. Не можете да очаквате от мъжа си да се промени по ваш вкус – трябва да го приемете такъв, какъвто е, ако искате бракът ви да е щастлив. В същото време не може да очаквате той да не се промени изобщо с годините. Вие самата също ще се промените с времето и покрай вашите нови отговорности.

6. Да спре да се вижда с приятелите си

Съпругът ви се нуждае от приятелите си, така както вие от приятелките си. Ако го спрете да общува с тях, той ще бъде по-малко щастлив с вас.

7. Да помни всеки миг от вашата връзка

Жените са склонни да задържат емоционални спомени от мъжете. Това не значи, че съпругът ви не цени вашите най-ценни мигове заедно или че чувствата му не са толкова дълбоки като вашите.

8. Да споделя всички ваши интереси

Вашият съпруг със сигурност ще се присъедини към вас в част от дейностите, които ви правят щастливи. Но не можете да очаквате той да споделя всичките ви страсти. Това не значи, че няма да си създадете куп забавни спомени заедно.

9. Да се държи като зрял мъж, когато вие се държите детински

Не може да очаквате от мъжа си да се държи зряло, когато вие се държите нелогично. Ако вие често се цупите като малко момиченце, той ще започне да ви игнорира с времето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари