IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 август

4 август 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте самостоятелно. Резултатите зависят изцяло от вас, бъдете по-инициативни. Някой от близките ви приятели ще ви съобщи приятна новина или пък интересно предложение.

Телец

Не са изключени проблеми, предизвикани от алергична реакция. Кожата ви е чувствителна. Проверявайте дори водата, която пиете. Възможни са обриви, с които трудно ще се справите.

Близнаци

Леко тревожен ден. Финансови проблеми, съпроводени със семейни конфликти. Намалете разходите и се уединете. Трябва ви време за анализ на фактите, за да стигнете до окончателно решение.

Рак

Не се конфронтирайте с шефа и колегите. Отстоявайте позициите си, но без прояви на агресия. Следвайте правилата, за да сте аргументирани.

Лъв

Постарайте се да разпределите времето си оптимално. Ще се наложи да се заемете и с някои допълнителни задачи, но е във възможностите ви да се справите.

Дева

Вероятно ще се наложи да избирате между своите интереси и нечии чужди. Мислете за ефекта от действията си в по-широк мащаб и ще разберете кое е правилно.

Везни

Въздържайте се от каквито и да било финансови операции, не рискувайте. Не е желателно да взимате или давате пари, имущество или ценни предмети на заем. Не се подвеждайте по щедри обещания.

Скорпион

Ще имате възможност да усвоите нова информация, знания или умения. Няма да разполагате с достатъчно време, за това трябва да действате обмислено. Не се отказвайте, независимо от затрудненията.

Стрелец

Намалете темпото и бъдете внимателни при изпълнение на задълженията си. Важно е не да свършите повече работа, а да направите по-малко грешки. Не разпилявайте енергията си.

Козирог

Подходящ момент за изглаждане на личните недоразумения. Убедителни сте и спокойни. Ако имате спорове с най-близките роднини, то проявете инициатива, обсъдете ги, предложете решение. Ще го приемат.

Водолей

За да се справите с професионалните задачи ще трябва да си наложите някои лични ограничения. Не си позволявайте повече разходи от предварително определените. Ще е трудно да ги възстановите.

Риби

Трудно ще реализирате целите си за времето, което сте си набелязали. Почти непрекъснато ще се налага да се отклонявате, да спирате започнатото. Преценете кое търпи отлагане и се занимавайте само с най-важното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари