IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

8 август 2016 12 00

Какво ви очаква за периода 8-14 август

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на 
Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 8-14 август, изготвен от астролога Петя Георгиева

Овен

Успехите ви зависят от личната инициатива. Ще получите интересни предложения. Не пренебрегвайте съветите на по-опитните си колеги и приятели. Въздържайте се от спонтанни решения и действия, свързани с финансите ви.

Телец

На работното място са възможни затруднения, ситуации които да породят съмнения в собствените ви сили. Споделяйте подробности с близките си, ще ви подскажат идеи или насоки за решение. Избягвайте финансовите рискове, освен ако не попаднете в някакви непредвидени обстоятелства.

Близнаци

Динамичен период. Не е изключено да се наложи да тръгнете в служебна командировка, което пък ще ви принуди да промените първоначалната си стратегия. Независимо, че в първия момент ще ви стане неприятно, не отказвайте. Няма да съжалявате, преживяванията ще са интересни. Разпределяйте финансите си оптимално. Има вероятност за допълнителни приходи.  

Рак

Разчитайте само на себе си. Колкото сте по-самостоятелни, колкото по-малко външна помощ търсите, толкова по-добре ще се справите. Ако очаквате допълнителни приходи, то ще ги получите, стига да правите нещата по лесния начин, а не по трудния. Пестете си времето.          

Лъв

Следвайте правилата на добрия тон. Каквото и да целите, то подхождайте открито, честно и с мисъл за всички останали от екипа. Крайните резултати зависят от това какво впечатление ще направите на партньорите си. Финансовото ви състояние е нестабилно, намалете разходите.       

Дева

Едва ли ще имате възможност да следвате предварителната си програма. Преценили сте времето, с което разполагате много точно, но ще изникнат допълнителни задачи, при това спешни. Може да се наложи да правите и допълнителни разходи. Всичко това ще се отрази на настроението и самоувереността ви, но ако действате с присъщата си последователност ще се справите.

Везни

Ще ви остане време за допълнителни занимания и не би било чудно, ако хобито ви стане източник на допълнителни приходи. Отделете време за страничните си интереси. Може да се включите в някакъв курс или уебинар на тема, различна от професионалната. Финансовото ви състояние е стабилно и с тенденция към повишаване на приходите.       

Скорпион

Действайте самостоятелно. В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, стига да не се подвеждате по чужди препоръки. Не е желателно да споделяте или обсъждате плановете си. Дори не предполагате кой може да се окаже пряка конкуренция. Ще възстановите отношения със стар приятел, с когото от доста време сте загубили връзка.

Стрелец

През тази седмица връзката между любовта и работата е правопропорционална. Което ще рече, че колкото повече работа имате, толкова по-вълнуващи ще са любовните отношения. Материалното ви състояние също е стабилно. Не е изключено да поставите начало на нов любовен роман, стига обекта на чувствата да не е свързан с професионалните изяви. Смесите ли работа с чувства ще пострадат парите ви.

Козирог

Въздържайте се от прояви на разточителност. Не е изключено през седмицата да ви поканят на тържество или друг вид сбирка с приятели, където не е желателно да демонстрирате финансово благополучие. Също така нито взимайте, нито давайте пари на заем. Спазвайте финансовите ограничения, които сами сте си наложили.

Водолей

Периодът е благоприятен, професионалните задължения ще са в рамките на нормалното. При оптимално разпределение на времето ще успеете да довършите всички започнати проекти и най-вече да спазите поетите обещания. Не прекалявайте с разходите. Създайте си удобен за вас режим на труд и почивка, защото преумората се отразява зле на настроението и самочувствието ви.               

Риби

Резултатите са в пряка връзка с мотивацията ви. Ако установите, че дадено занимание „си заслужава“, то никой не би могъл да ви попречи. Като за усилената работа ще получите и съответния финансов еквивалент. Зле ще е, обаче, и ако решите да отлагате или просто да мързелувате – финансовите загуби ще са ви „в кърпа вързани“. В критични ситуации разчитайте на интуицията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари