IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 август

18 август 2016 05 45

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: istock

Снимка: istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията, които ще ви се случат днес ще са повече от противоречиви. Това може да снижи енергийния ви потенциал и да ви дезориентира в обстановката. Ще е най-добре да намалите контактите и да не обсъждате вълненията си на този етап.

Телец

Настроението ви е устойчиво оптимистично и романтично. Има голяма вероятност през целия ден да сте в компанията на много близки приятели, което ще ви зарадва и ще повиши енергийния ви потенциал. Не е изключено да поставите начало на любовна авантюра.

Близнаци

Напрегнат ден. Ще се наложи да се заемете с някои допълнителни или непредвидени задачи, което ще ви разтревожи. Помислете кое наистина е спешно и кое бихте могли да разтеглите във времето, но не правете нищо за сметка на здравето си

Рак

Ако желанията ви са в границите на разумното ще ги постигнете без никакви усилия. Ориентирайте вниманието си към изглаждане на личните и любовни отношения. Не бъдете прекалено инатливи, ако искате нещата да тръгнат в правилната посока.

Лъв

Общувайте с колкото може по-малко хора и не обсъждайте личните си затруднения. Има вероятност да се наложи да направите непредвидени разходи. Не се безпокойте за това, скоро ще стабилизирате финансовото си състояние.

Дева

Предстоят ви контакти с хора, които от доста време не сте виждали и чували. Не е изключено да се разочаровате. Първоначалната ви представа за тях доста ще се промени.

Везни

Следвайте интуицията си и обръщайте внимание на детайлите. Дейностите, които сте си набелязали едва ли ще са в групата на спешните, но пък ще усвоите полезна и най-вече изключително интересна информация.

Скорпион

Колкото и да е спешна работата ви не е желателно да се опитвате да надскачате себе си. Действайте с равномерно темпо и с идеята, че на моменти ще е по-добре да се отклоните от първоначалните планове.

Стрелец

Отделете днешния ден за довършване на изостаналите задачи и за рутинна работа. Не се опитвайте да контролирате всички около себе си. Дайте им възможност да проявят уменията си.

Козирог

Едно от новите ви запознанства ще се развие шеметно и не в посоката, в която очаквате. Предположенията ви са за делова оферта, но вместо това най-вероятно ще получите предложение за романтична вечеря. Помислете си дали е подходящо да променяте ситуацията.

Водолей

Един от спокойните ви дни. Занимавайте се с каквото ви хареса. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, но ако все пак се случи приемете го като сигнал, че трябва да отложите започнатата работа.

Риби

Не се учудвайте, ако настроението ви е нестабилно и ви обхване лека тревожност. Може да ви се стори, че всички са против вас, инстинктът ви за самосъхранение да се засили. Излишно е да си внушавате, не е така. Просто въпрос на прекалена чувствителност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари