IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво независимите жени никога не толерират

19 август 2016 15 00

Вижте Топ 8

Мадона определено е една силна жена; Снимка: Instagram

Мадона определено е една силна жена; Снимка: Instagram

Силните, независими жени не се примиряват с всичко в живота си. В действителност те не толерират страшно много неща, които по някакъв начин ги карат да се възмущават или да се чувстват третирани зле.

Освен за равно заплащане и за равенство между половете, тези дами се борят и за куп други каузи.

Като също така те отказват да се примирят със следните 8 неща в живота си:

1. Да бъдат ограничавани

Силните жени се нуждаят от пространство, за да растат, да се учат и да градят успех в кариерата и живота си. Такъв тип жена има нужда от толерантен и търпелив мъж, който ѝ помага и я насърчава да постига целите си. Тези жени не се чувстват добре, когато някой иска да ги ограничава и не им дава да разперят крилата си и да полетят.

2. Да излизат извън собствените си граници

Този тип жени осъзнават своята уязвимост и сами си слагат граници и защитни стени. Тези граници са един вид физическа и емоционална грижа за тях самите. Силната жена изисква другите да спазват нейните нужди и граници и да ги почитат. 

3. Отрицателните хора

Независимите, уверени и успешни жени ценят хората с положителна нагласа към живота и странят от негативните хора, които мразят живота си и вечно се оплакват, без да се стараят да подобрят нещо. Тези дами таят голямо самоуважение и любов към себе си и знаят как да постигнат мечтите си. За това те имат непоносимост към злобните клюкари, тези които се правят на жертви, тези които се отказват твърде бързо и т.н.

 

 

4. Да бъдат третирани с неуважение

Тези дами не понасят някой да ги третира с неуважение, да им повишава тон, да ги атакува грозно, да критикува тяхната личност или изпълнение, да отрича постиженията и/или опита им.

5. Да бъдат подценявани

И най-силните жени чувстват страх от време на време, особено в лицето на предизвикателствата и на рисковите ситуации в живота. Силните жени обаче не се предават на страха си от провал. Те не се отказват да преследват мечтите си. Силните жени възприемат неуспеха като полезен урок, който им дава възможност да постигнат целите си. За това те никога не допускат някой да се съмнява в силите и способностите им. 

6. Да ги карат да се оправдават

 Независимите жени не понасят хората, които ги разпитват за техните ценности и приоритети, и в същото време се съмняват в думите им. Този тип дами не желаят да спорят, да се защитават или да се оправдават пред другите, за това което са. Тези не смятат, че трябва да плащат на хората данък обществено мнение или данък одобрение.

7. Да бъдат заблуждавани

 Силните жени са прозорливи, но понякога са нетърпеливи и някои хора се опитват да се възползват от тях, като гледат да ги подведат или заблудят. Това наистина влудява тези дами, които не понасят токсичното поведение около себе си - било то от колеги, приятели, познати или роднини. В даден момент те усещат, че някой се опитва да ги изиграе и тутакси режат връзката си с него. 

8. Да бъдат засенчвани

Силните и независими жени обичат да блестят ярко. Те имат високо самочувствие, знаят собствената си стойност и са наясно, че имат какво да предложат на света. Следователно, те не приемат хората, които се опитват да хвърлят сянка на успеха и като цяло на личността им. Тези дами са достатъчно умни, за да осъзнават грешките и слабите си места и да работят върху тяхното изкореняване, но в същото време, те са решени никой друг да не се възползва от техните слабости.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари