IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

22 август 2016 11 00

Какво ви очаква за периода 22-28 август

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 22-28 август, изготвен от астролога Петя Георгиева

Овен

Споделяйте опит, обсъждайте работата си. Не се смущавайте от това, че ще признаете някакви грешки и пропуски. Много по-важно е да научите нещо ново, отколкото да ги прикриете. Подходящ период да запознаете партньорите с постиженията си.

Телец

Напрегната седмица, но успешна. Не оставяйте нито една тема на разговор недовършена или неизяснена. Не позволявайте на събеседниците си да се изказват двусмислено. Питайте, търсете смисъла. Не пренебрегвайте подробностите. От тях до голяма степен зависи напредъка ви.

Близнаци

Ще се случат доста промени и не сте в позиция да им въздействате. Подгответе се да реагирате предпазливо. Ще ви трябват допълнителни познания, за да се справите с някои проблеми. Ако се наложи да пътувате и имате възможност да си изберете спътник, то непременно го направете. Избягвайте контактите с непознати.  

Рак

Трудно ще постигнете целите си и трудно ще убедите партньорите и събеседниците си да ви съдействат. На моменти може би ще е по-добре да намалите темпото и да изчакате промяна на ситуацията. Не изисквайте от близките безусловна подкрепа, те имат собствени планове.

Лъв

В началото ще ви потръгне добре, но не е изключено да се натъкнете и на сериозни затруднения. Ще са преди всичко от финансов характер. Правете си сметките много детайлно и избягвайте допълнителните разходи. Почти непрекъснато някой ще ви търси за съдействие. Не се ангажирайте с дейности, към които нямате пряко отношение.       

Дева

На преден план ще излязат непредвидени затруднения у дома или свързани с личните ви отношения. Не се паникьосвайте излишно. Просто си изградете няколко варианта за действие и пробвайте. Ще намерите решение.

Везни

Събитията ще са противоречиви, но няма да разполагате с достатъчно време да ги анализирате задълбочено и детайлно. Подхождайте към случващото се разумно и предпазливо. Контролирайте реакциите си и желанието да сте полезни на всички. Някой ще се опита да злоупотреби с прекалената ви човечност.       

Скорпион

Екипната работа ще е много по-лесна и резултатна от индивидуалната. Подредете задачите си за колкото ви е възможно по-дълъг период от време и не се разсейвайте. Ако се наложи да предприемете дълго пътуване, то помислете дали сте изцяло обезпечени и дали не е по-добре да го отложите. Не се зареждайте с прекален оптимизъм.

Стрелец

Проявете наблюдателност. Обръщайте внимание на подробностите и дори на незначителните знаци, с които близките или колегите се опитват да ви подскажат нещо. Ще съумеете да се справите с непредвидено затруднение само благодарение на бързата си реакция и широка информираност. Не обсъждайте собствените си постижения.

Козирог

Нищо няма да ви се получава лесно през тази седмица. Заредете се с търпение и действайте усърдно и последователно. Ще се справите със затрудненията, но не „разбивайки стени с глава“, а прилагайки нови методи. Постарайте се да се освободите от привичния си консерватизъм и да действате с творчески размах.

Водолей

Започвате седмицата с песимистично настроение, което не е добър показател. Намалете темпото, намалете и контактите. Не позволявайте на лошото настроение да ви направи раздразнителни. Ще навредите както на личните, така и на деловите си контакти. Усещайки умора, отпадналост се уединете и възстановете енергетиката си по начин, който ви е за предпочитане.               

Риби

Много е вероятно да се наложи да промените първоначалните си планове. Не е изключено да изникнат непредвидени здравословни проблеми или просто да се почувствате доста по-изтощени от обикновено. Излишно е да се пресилвате и да поемате обещания, които биха навредили на физическия или социалния ви статус. Отделяйте повече време на близките си, те ще ви помогнат да се стабилизирате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари