IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за септември

1 септември 2016 10 20

Вижте какво ви очаква през този месец

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия месечен хороскоп за септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Създайте нови приятели, но не забравяйте старите. Не натоварвайте околните с личните си очаквания. Проявете добро отношение към хората, с които общувате. Искреността, добротата и тактичното ви отношение ще намерят подкрепа и одобрение. Важна роля през този месец ще имат както личните, така и бизнес отношенията. От тях зависи напредъка ви. Споделяйте опита и знанията ви, няма да съжалявате. Благодарността на околните ще е повече, отколкото сте си представяли.

Телец

Трябва да правите разлика между бизнес, приятелство и любов. Смесите ли ги, ще си навредите. Възможностите за напредък ще са доста, ще са реални и ще са ясни. От вас зависи да се възползвате, но за целта трябва да координирате отношенията си. Затруднения ще има, но ще са преодолими и предвидими. Не се задълбочавайте в дреболии и най-вече не създавайте конфликти ситуации с хората около себе си. Добрите резултати и добрите новини ще дойдат неочаквано и толкова по-добре. Не си приписвайте случайни постижения, всичко ще е плод на упоритите ви усилия от един доста дълъг период от време. Усещането, че околните ви оценяват високо ще е най-високата награда.         

Близнаци

Разпределяйте времето си, то е пари! Спокоен период и плодотворен. Едва ли не ежедневно ще изникват всякакви предизвикателства, свързани най-вече с разни приключения и развлечения. Не е желателно да тръгвате по тази инерция, обаче. Много по-благоприятно за вас ще е да прегледате старите си задачи, да обърнете внимание на изоставените или „набързо свършени“ дейности. Постарайте се да си набавите информация, която ви е липсвала преди време, която е спирала работата и ограничавала опита ви. Не е желателно да започвате нови проекти. Преценявайте решенията си предимно с оглед финансови резултати. Материалното ви положение е стабилно и ще остане такова, ако действате екипно.

Рак

Подредете приоритетите си! Възможностите ще са много, но не е задължително да ги използвате всичките. Мислете за най-важното в широк мащаб и комбинативно. Отделете време за личните отношения. Любовта е чудно цвете, но трябва да се полива. Ако не се грижите за близките си, чувствата им ще „повехнат“. Много е вероятно да имате възможност да споделите опита и постиженията си. Направете го спокойно и без излишно самочувствие. Амо имате желание да смените работата или професионалната си насоченост, то моментът не е особено подходящ. Не е препоръчително да правите непредвидени разходи, да харчите прекалено. Преценявайте покупките си от гледна точка на необходимостта. Не е изключено да станете жертва на измамници през този месец.                 

Лъв

Ако сте на ясно с целите си, няма начин да не ги постигнете. Трябва просто да действате. Личните отношения ще са много спокойни и ще отговарят на очакванията ви. Ако нямате интерес към някого, като към предстоящ партньор, то по-добре не се завихряйте в шеметен флирт. В професионален аспект ситуацията е благоприятна. Опитайте се да довършите или издърпате напред старите проекти. Не се отчайвайте от предишните неуспехи, пробвайте пак. Със сигурност ще оправите нещата. Изчакайте малко с новите инициативи, особено ако става дума за перспективни дейности. Подхождайте към заниманията си творчески, това е начинът. Изразходвайте средствата си икономично, не пилейте, не рискувайте, не се включвайте в съмнителни сделки.       

Дева

Мислете идеалистично, действайте реалистично! Следвайте практическите си интереси. През този месец ще има с какво да се занимавате и какво да решавате, но следвайте принципа „първо интересите, после чувствата“. Не се отказвайте от съдействието на близките си. Те ще се опитват да ви угодят по всякакъв начин. Бъдете предпазливи спрямо новите контакти, особено в сферата на бизнеса. Финансовото ви положение е стабилно. Дори са възможни приходи, на които не сте разчитали. Използвайте тези приходи за перспективните си проекти, а не за моментни необходимости.

Везни

Имате нужда от развлечения, защо се лишавате? Неочаквана романтична връзка, любовен роман, див секс, невероятни емоции... Ами да, това ви предстои през този месец, а не ви се вярва, нали... И напразно! Имате нужда от вълнуващи преживявания и от вас зависи не само да си ги позволите, а и да си ги организирате. Не робувайте на предразсъдъци, връщат ви назад. Покрай напредъка в личните отношения ще се уредят и някои въпроси, свързани с бизнеса, финансите, имотите. Ще е с намеса на близките, но толкова по-добре.       

Скорпион

Отдайте дължимото на духовните си нужди. Материалното е преходно. Помислете на какво се дължат проблемите в личните отношения. Може би не оценявате достатъчно жертвите, които се правят за вас или желанието на близките да ви угодят. И в двата случая трябва да намерите път за сближаване на интересите. На работното място едва ли ще имате някакви затруднения, стига да не навлизате в чужди територии. Преумората и стреса ще са резултат на личните ви решения или опит да се наложите на всяка цена. Прегледайте старите си проекти или незавършените такива. Използвайте възможността за корекции, промени, надграждане. Ефектът ще надмине очакванията ви. Творческият ви потенциал е стабилен, което е фактор за напредък. Финансовото ви положение ще е в рамките на предвижданията. Ако получите допълнителни постъпления едва ли ще са значителни.

Стрелец

Споделяйте идеите си с повече хора. Ще получите съдействие. Не е изключено връзката ви със стар приятел да се промени и да придобие романтичен оттенък. Едва ли ще бъде съпроводено с бурни емоции и разгорещени страсти, но пък ще ви накара да се замислите над собствените си желания и цели. В битов план ще имате много повече грижи, отколкото в личните отношения. Не са изключени проблеми с близък човек, затруднения при уреждане на имотни или други въпроси, засягащи различни интереси. Постарайте се да съчетаете семейните с професионалните задължения. Не лишавайте близките от вниманието си. Периодът ще е изпълнен с много контакти, ще създадете нови връзки, при това доста полезни. Не разчитайте само на себе си, търсете съучастие. Вероятно ще ви включат в нов колективен проект, който ще се окаже доста интригуващ. Контролирайте разходите и заделяйте допълнителните постъпления. Само така ще запазите финансовата си стабилност. 

Козирог

Покажете какво можете. Дайте възможност на околните да оценят потенциала ви. В личен план периодът е интересен както за необвързаните, така и за семейните. И едните, и другите може да поставят начало на вълнуваща любовна връзка, но докато първите ще се наслаждават, то вторите може и да си изпатят. Обектът на връзката ще е човек с висок социален статус или имащ отношение към професионалния ви напредък. Ще се случат промени, за които от доста време мислите, но не сте имали възможност да реализирате. Начало на собствен бизнес, нова длъжност – все ситуации, свързани с подобряване на финансовото положение. Затрудненията ви ще са свързани с уреждане на юридически казус, за който нямате достатъчно информация.

Водолей

Създайте си личен бизнес-план или поне финансов и го спазвайте стриктно. Динамичен период, изпълнен с различни по характер и често диаметрално противоположни събития, за щастие, повечето с положителна характеристика. Ще сбъднете част от мечтите или ще реализирате смели намерения. Каквото и да се случи, търсете позитивната гледна точка. Разчитайте на собствения си потенциал, прилагайте нестандартни решения. Дайте воля на въображението, то е едно от най-силните ви качества. Не е важно дали ще напреднете професионално или не. Важно е да правите онова, за което сте подготвени и то с удоволствие. Ако сте си наумили да взимате кредит от банка, то добре си помислете дали наистина ви е необходимо.               

Риби

Не отказвайте помощ. Много хора ще искат да покажат уважението си към вас, не ги отблъсквайте. Интересни ще са събитията, свързани с личния ви живот. Ще се случи нещо ново и колкото сте по-сигурни в себе си, толкова по-добри ще са резултатите. Важно е да сте си изградили концепция и да я следвате. Решенията няма да са лесни, работата на моменти ще е доста изтощителна, но не бива да се отказвате. Ще се справите с нестандартните ситуации, ако реагирате бързо и искрено, без да заобикаляте правилата. Скоро ще разберете, че резултатите са си заслужавали усилията. Довършвайте започнатото, допълвайте, коригирайте грешките своевременно. Има вероятност да получите сериозна материална придобивка от приятели или роднини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари