IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 септември

3 септември 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Ако сте достатъчно убедителни ще завършите успешно всичко започнато днес. Много е важно да избегнете стълкновенията с държавните институции.

Телец

Изтощението постепенно ви обхваща и сте в състояние да отстъпите пред дребни затруднения. Не надценявайте силите си и отделяйте повече време за почивка, ако искате да останете в кондиция по-дълго време, защото може да се наложи да заминете в командировка.  

Близнаци

Прекалената самоувереност и желание да наложите мнението си може да ви изиграят лоша шега. Работете самостоятелно и направете някои компромиси в семейството за да избегнете досадни неприятности.

Рак

Може да ви измамят със сметка в заведение или да ви продадат некачествена стока, което много ще ви ядоса. Ако днес започнете нова романтична връзка ще се разочаровате много скоро.

Лъв

Очакват ви много професионални задачи, с които ще се справите само, ако не се задълбочавате в дреболии. Действайте самостоятелно, колективната работа няма да даде добри резултати.

Дева

Използвайте момента за да решите финансовите си въпроси. Днес може да ви издължат стар заем или да ви изплатят хонорар, който отдавна чакате. След обед е вероятно да ви връхлетят лични проблеми.

Везни

Енергийният ви потенциал нараства и днес ще се справите с работата си много по-бързо от обикновено. Ще ви остане даже време за почивка и развлечения. Използвайте момента и се забавлявайте на воля.

Скорпион

Въздържайте се от излишни коментари на работното място. Може да допуснете сериозни грешки и да създадете непреодолим конфликт. Концентрирайте се върху задълженията си, за да предотвратите сериозни финансови загуби.

Стрелец

Поведението на околните може да засегне чувството ви за справедливост. Не се разстройвайте, ситуацията много скоро ще се промени и ще имате възможност да докажете правотата си и да затвърдите позициите.

Козирог

Ще се наложи да се върнете към някои стари проблеми, които сте изоставили поради липса на време. Много по-лесно ще се справите сами, отколкото с чужда помощ. Не споделяйте намеренията си с никого.

Водолей

Умението ви да общувате и положителното излъчване днес ще са в основата на всичките ви успехи. С лекота ще постигнете целите си и вечерта може да ви поканят на импровизиран купон, който за дълго ще подобри настроението ви.           

Риби

Опитайте се да направите компромис и да преодолеете труден личен проблем. Не се конфронтирайте с роднините или съседите, дори да сте напълно убедени, че аргументите ви са правилни. Ще ви разберат, но след време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари