IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които ще изгубите в съпруга си, след като се омъжите

8 септември 2016 11 40

Дали бракът не е вид сбогуване с мъжа, в когото сте се влюбила?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Думата „брак“ кара много хора да потръпват нервно, дори да имат сериозен партньор, когото обичат и с когото са готови да прекарат живота си. Това е така, защото за някои хора тази институция върви ръка за ръка с негативни промени в отношенията с половинката и най-вече с убиването на любовта и страстта в двойката.

Именно затова много двойки така и не се решават на този вид ангажимент никога в живота си.

Истинският проблем е, че след сключването на брак, партньорите сякаш се успокояват и започват да се променят малко по малко.

Ето и кои са нещата, които най-вероятно ще изгубите в мъжа когото обичате, след като веднъж му кажете „да“:

1. Мъжът, който ви преследва

Звучи банално, но е факт, че след като станете съпруга на любимия си мъж, той вече няма да има същия мотив да ви преследва, просто защото вече ще ви е спечелил. Възможно е флиртът във вашите взаимоотношения също да изчезне. Най-важното в случая е да не му давате възможност да ви приема за даденост, както и вие него. Припомняйте си от време на време, че всяка една връзка има нужда от грижи и внимание.

2. Мъжът, който иска да знае всичко за вас

Истината е, че с бракът магията и мистерията около влюбването постепенно изчезват. Ако преди сватбата ви вашият любим мъж е забелязвал всичко у вас, искал е да знае всичко за вас, интересувал се е от всичко, което ви вълнува и което минава през ума ви, то в един момент, той вече няма да обръща внимание на тези неща. Възможно е да започнете да се чувствате по-малко загадъчна и интригуваща за него.

3. Мъжът, който иска да прави нови неща с вас

Новите преживявания носят вълнения, а и са вид опознаване на партньора в една различна среда. След като обаче, двама души сключат брак, те лесно започват да следват рутината в живота и все по-рядко се впускат в нови приключения заедно.

4. Мъжът, който иска да бъде в компанията на вашите близки

Ако любимият ви мъж е обичал да идва с вас на семейни събирания на вашата рода или на купони с приятелите ви, много е възможно след брака ви, това да се превърне в предизвикателство за него. Има вероятност той вече да не иска да се присъединява към вашите фамилни сбирки толкова често, колкото преди.

5. Мъжът, който няма време за спорове

Влюбените двойки решават споровете си някак бързо – с нежност и целувки. Семейните двойки обаче, вечно имат за какво да се скарат, за какво да спорят и по-рядко някой от двамата е готов да отстъпи от позицията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари