IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-сексапилните професии?

16 септември 2016 09 40

При жените погледите събират учителките, при мъжете – юристите

Снимка: Outnow

Снимка: Outnow

Ако един мъж си мисли как работата му съсипва любовния живот, причината не е, че не е станал модел по липса на физически данни, а че не е завършил право. Именно юристите оглавиха класацията за най-сексапилните мъжки професии, съобщи в. „Дейли мейл“.

Юристките обаче не възбуждат толкова мъжките фантазии. Дамската класация се оглавява от учителките. Следват зъболекарките, логопедите, вътрешните архитектки, организаторките на събития. Юристките са на шесто място.

Смятаните по традиция за сексапилни женски професии – на манекенките и стюардесите, заемат едва 14-о и 15-о място – последните в класацията. Пред тях са психоложките и музикантките.

По средата са личните треньорки и медицинските сестри. Журналистките са на 10-о място. Актрисите въобще не попадат в класацията.

При мъжете на второ място са актьорите, на трето – творческите директори. Самолетните стюарди са на четвърто място, а на пето – журналистите. На последно място в класацията са готвачите.

Моделите и при мъжете са на предпоследното 14-о място. Архитектите са на 7-о място, а учителите са на 9-о. Лекарите са едва на 10-о място.

Класацията е направена по данни от сайта за срещи Тиндър, който е най-популярният във Великобритания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Младши ( преди 7 години )
Ако класацията в Англия е такава,тя не е същата у нас. Различия има във всяка страна според националните й особености: в Русия например най-сексапилни навярно са военните и депутатите,а в Монголия- конярите и водачите на камилски стада.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар