IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за октомври

1 октомври 2016 10 30

Какво ви очаква този месец?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако приложите на практика умението си да изследвате и разследвате ще откриете интересни подробности. Подходящ период за осъществяване на международните ви проекти, за засилване сътрудничеството с партньори от страната и чужбина. Пътят към успеха може да е труден, но резултатите ще си струват усилията. Вероятността да привлечете съучастници или да си осигурите финансиране е голяма. Правете онова, което можете и което обичате.

Телец

Използвайте пълноценно заложбите си. Благодарение на тях може да получите допълнителни приходи. Анализирайте битието, ежедневието си. Някои елементи трябва да промените радикално, за да се заредите с вдъхновение. Действайте с умерено темпо, не се стресирайте излишно. Ако искате да смените работата, то запознайте се детайлно с новата оферта. Важно е да знаете точно какво искате и точно как да го постигнете и да балансирате желанията с възможностите си. Поддържайте както деловите, така и личните си отношения, но не обсъждайте.

Близнаци

Бъдете толкова старателни в работата си, колкото и в развлеченията. Предпоставките за професионален напредък и успешен бизнес са налични. Нещата ще се подреждат така, както искате и както предполагате, ако действате самостоятелно и не разчитате някой непрекъснато да довършва започнатото. Ще създадете или подобрите бизнес-контактите си. Усилията ви не само ще бъдат забелязани, но и ще бъдат щедро възнаградени, така че действайте смело.

Рак

Следвайте интуицията си и уважавайте емоциите на околните толкова, колкото бихте желали да уважават вашите. Енергетиката ви е стабилна, няма причини да не реализирате предварителните си планове. Не е изключено точно в момент, в който се чувствате в безизходица, влиятелен приятел да се намеси във ваша полза. Добрите резултати ще идват без прекомерни усилия, а заедно с тях и приходите. Все пак бъдете пресметливи по отношение на финансите, не надскачайте възможностите си.

Лъв

Действайте екипно, доверете се на роднините си, те ще ви помогнат повече, отколкото приятелите или колегите. Проектите, които напоследък трудно поддържате или напредвате с усилия сега ще се осъществят сравнително лесно. Ако, независимо от всичко, резултатите не ви удовлетворяват, то помислете дали не е добра идея да смените сферата на дейност частично или изцяло. Финансовото ви положение е стабилно, но мотив за избора ви ще са не само приходите, а и социалният статус. Не е изключено да ви предложат изгодни условия за инвестиции или друг вид сделка. Не бързайте с отговора, съществуват предпоставки за измама, които първоначално едва ли ще забележите.

Дева

Не се крийте, ако искате да ви забележат. Много е вероятно да започнете допълнителна работа като фрийланс или да получите приходи от хобито си. Вариантите ще са няколко. Мислете за всеки от тях поотделно, сравнявайте ги и изберете само един. Ако имате някакви съмнения, то посъветвайте се с по-опитни от вас в конкретната област. С каквото и да се захванете, трябва да разполагате с достатъчно информация. Приходите ще са устойчиви и регулярни.

Везни

Наслаждавайте се на дребните удоволствия, контролирайте разходите, не се лишавайте от общуване. Финансите ще са стабилни, но благодарение на работа, извършена преди време. Разпределете приходите си така, че да си организирате запаси, скоро ще са ви много необходими. Анализирайте възможностите си, не се надценявайте, но и не се съмнявайте в способностите си. Ориентирайте усилията си към всяка цел поотделно, като си давате ясна оценка за времето, с което разполагате без да разчитате на чужда помощ. Има разлика между увереност и самоувереност. Използвайте както социалните възможности, така и финансите си оптимално, не приемайте екстрите като даденост.

Скорпион

Ако все още нямате постоянен партньор, то проявете малко инициатива. Нищо няма да ви дойде наготово. Ще стабилизирате позициите си на работното място. Периодът е подходящ за разширяване на бизнеса, за активна работа и проява на инициатива. Идеите ви са вървежни и ще привлекат вниманието на хората, от които очаквате съдействие. Следвайте общите тенденции, условията за лична изява са достатъчно добри. Не е нужно да бързате, много по-важно е да се съобразявате с обстоятелствата. Всичко е въпрос на време. Ще получите одобрение от екипа, с който работите. Ще получите и очакваните приходи. Не бързайте с новите сделки, ако не сте провели обстойно проучване на пазара.

Стрелец

Потърсете възможности за обучение и придобиване на нови знания, ако искате да напреднете професионално. Много благоприятен период за професионален напредък. Съществува възможност да ви предложат допълнителна работа, да ви преместят на друга длъжност или да ви поверят нови отговорности. Не се отказвайте от страх, че няма да се справите. Ще трябва да положите усилия, за да промените съществуващия ритъм на работа, но резултатите ще са положителни както във финансов, така и в социален аспект. Ще промените не само материалния си статус, но и социалния, което не е без значение.

Козирог

Уточнете целите си и действайте самостоятелно. Всичко зависи от вас. Идеи не ви липсват, възможностите за реализацията им също са налични. Стига да следвате правилата и да действате методично и последователно, всичко ще се нареди според предвижданията ви. Някои условия на работното място ще се променят под влиянието на външни фактори, постарайте се да се съобразите с тях и да не се оплаквате. Съществува и известен риск за начинанията ви, но ако действате достатъчно енергично, ако сте предприемчиви, то ще се справите със сложните ситуации и ще намерите начин да заобиколите конфликтните точки. Имайте предвид, че паричните постъпления ще са по-малко от очакваните, така че преценявайте разходите по-икономично и се въздържайте от прояви на разточителност.

Водолей

Крайно време е да се преборите с вредните навици. Следвайте въображението си, добрите идеи ще се реализират, ако сте достатъчно инициативни. Има с какво да впечатлите бизнес-партньорите си, но разкривайте проектите крачка по крачка, а не изцяло. Съществува предпоставка някой да представи вашите разработки като свои, което ще предизвика сериозни проблеми както в професионален, така и във финансов аспект. Започнете с приоритетните задачи от гледна точка на сроковете. Не обсъждайте подробности за работата си. В личен план е възможно да преживеете разочарование.

Риби

Енергетиката ви е стабилна, управлявайте живота си самостоятелно. Вашето щастие зависи изцяло от вашите решения. Ако се чувствате неудовлетворени от настоящето, ако искате монотонното ви ежедневие да се промени, то значи, че трябва да действате в тази насока. Ще получите помощ, ако обсъдите инициативите си. Ще ви подкрепят хора отдалече, от друга държава или град, такива, на които не сте разчитали. Ситуацията ще е достатъчно оптимистична и ще ви обнадежди. Няма да се наложи да правите допълнителни разходи, но е много вероятно да ви върнат стар дълг или да ви изплатят предишна дейност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари