IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните, които жената може да запази от съпруга си

3 октомври 2016 15 40

Топ 9

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Не е хубаво да имате тайни от съпруга си, защото честността е най-добрата политика във всеки един брак.

И все пак не е беда, ако скриете някои неща от него, които излишно биха го разочаровали или информация, която просто не го засяга.

Ето и няколко неща, които е приемливо да не споделяте с мъжа си:

1. И вие консумирате нездравословна храна

Ако се опитвате да накарате съпруга си да се храни по-здравословно, а вие самата тайно си похапвате чипс и сладкиши, това не е чак толкова голямо провинение. Би било по-лошо, ако купувате шоколад, но го криете от своя съпруг, за да можете да си го похапвате тайно от него.

2. Той не е най-добрият любовник, който сте имала

Никога не сравнявайте и не коментирайте своя съпруг с мъжете, с които сте била преди него, особено пък пред самия него. Това е информация, която трябва да му спестите. Няма мъж, който да понесе факта, че вие сте имала по-умел секс партньор от него някога. По-разумно е да се опитате чрез правилна комуникация да му покажете как да бъде по-добър любовник, вместо да му натяквате, че очаквате повече в леглото.

3. Майка ви смята, че е можело да си намерите по-добър съпруг

Не си струва да наранявате чувствата на съпруга си с признанието, че майка ви не го одобрява напълно и смята, че той не е достатъчно добър за вас. Без значение какво мисли семейството ви за него, той е ваш съпруг и вие трябва да сте на негова страна, дори да не е перфектен. Да не говорим, че повечето майки смятат, че няма достоен мъж за ценната им дъщеря.

4. Пак сте си купила скъпи чанта и/или обувки

Ако имате конфликти с мъжа си на тема пари и той смята, че харчите за дрехи и обувки твърде много, може би трябва да му спестявате информацията за всичките си покупки.

5. Да споделяте тайни на ваши приятелки

Ако сте добра приятелка, няма да коментирате тайните на своите дружки със съпруга си. Особено тайни от вида, че вашата приятелка е изневерила на мъжа си и т. н. Така вашият съпруг ще се настрои против вашата приятелка, а тя ще се разочарова, че я обсъждате с него. Няма нищо лошо в това да запазите тайните на своите приятели, особено, ако те не засягат пряко вашия съпруг.

6. Не му казвайте, ако направите някакъв гаф

Не е нужно да споделяте с мъжа си всички глупави ваши постъпки и гафове. Няма смисъл постоянно да му навирате в очите недостатъците си, защото някой ден той може да ги използва срещу вас. Оставете го да ви вижда през неговите си очи и не подчертавайте кусурите си пред него.

7. Не му казвайте, че ви се вижда напълнял

Ако сте с вашия съпруг вече 10-20 години, вероятно и двамата не изглеждате така, както в началото на връзката ви. Дори вие да поддържате старото си тегло, а съпругът ви да е наддал видимо, не си струва да му го казвате, защото може да го приеме като обида. Може да използвате неговото напълняване като повод да започнете да спортувате заедно или да започнете да се храните по-здравословно като семейство.

8. Не му признавайте за флирта си с друг мъж

Възможно е жена, която има сериозна връзка и не се интересува от други мъже, да се впечатли от някого. Тя може дори да се изкуши да започне разговор с обекта на интереса си и дори лек флирт, но това да не доведе до абсолютно нищо притеснително. Именно затова няма смисъл такова нещо да се признава.

9. Ако сте резервирала ваканция-изненада

Щом е изненада, няма какво да му споделяте за нея. Дори да има риск вашият мъж да сметне изненадата твърде скъпа според бюджета ви, приемливо е да искате да направите нещо специално за връзката ви, особено ако имате повод (като годишнина, например).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари