IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ученик на Острова получи право да носи женски дрехи

18 октомври 2016 16 00

Ще ползва и дамската тоалетна

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Жител на английското графство Кент, който иска да смени пола си, получи от училищното ръководство разрешение да посещава занятията с женска униформа, съобщава Daily Mail.

18-годишният юноша сменил името си на Лили Мадиган и посещава католическото училище St. Simon Stock в Мейдстоун в женски дрехи.

След като британецът е бил порицан от учителите, той успява да събере подписи в интернет в своя подкрепа.

Младежът получил подкрепа от хиляда души за своята инициатива и така се сдобил с разрешението да носи пола, докато посещава учебните занятия. Също така Мадиган може да посещава женската тоалетна.

Отбелязва се, че в училището също са започнали обучение на персонала как да се държи с трансджендъри. „Ние внимателно слушаме учениците. Стараем се да направим така, че те да се чувстват комфортно и да бъдат щастливи по време на обученията“, разказват представители на школото.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

До brzk ( преди 7 години )
Ами нашият Бог Отец разбира се- не онзи фалшивец,комуто се кланят мюсюлманите! Нещо против ли имаш?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Той се е родил с пол, който природата му е дала. Естествено, че не е нормално да се прави на жена, ходи против собствената си природа. Сигурно има нещо друго, което го мъчи, но сам не иска да чуе, какъв всъщност му е проблема.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
brzk ( преди 7 години )
До Исти: Кой бог му е дарил естествена природа? Че не ми стана ясно.И нормален човек не съм сигурна какво е по дефиниция. Или всички хетеросексуални са нормални? Или са нормални само хетеросексуални които не са любители на разни небогоугодни практики? Ми обяснявай ги тия неща, Исти!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Исти ( преди 7 години )
Посъветвайте го да спре да се занимава с глупости,а да се вземе в ръце и да отиде на психиатър. Когато порасте и се излекува,ще забрави този тъмен епизод от живота си и ще открие своето бъдеще като нормален човек. Наши специалисти твърдят,че гейоманията е като наркоманията- подлежи на лечение в клиника и дори на излекуване! Затова да не унива и да не се предава,а да се бори за онази естествена природа,която Бог му е дарил!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар